Bel ons 030 - 231 25 67

Blog

Real Covers Bride Delia is….getrouwd!

Covers girls trouwen ook

Op 24 mei 2017 is onze eigen Covers girl Delia getrouwd. Op deze prachtige zomerse dag gaf zij in de knusse tuin van Herberg de Swaen in Vuren haar grote liefde Richard het Ja-woord. Niet alleen voor Delia was dit een bijzondere dag. Alle Covers girls hebben natuurlijk enorm met haar meegeleefd in de aanloop naar deze dag. Na 10 jaar brides-to-be adviseren en helpen bij het vinden van hun trouwjurk was Delia nu zelf een bruid-to-be!

Met het vastleggen van dé trouwdatum begon voor haar en Richard een superleuke en mooie, maar ook een drukke tijd op weg naar dé grote dag.  Op haar “things to do” lijstje stond het vinden van de trouwjurk natuurlijk helemaal bovenaan. En als leidinggevende bij Covers was de keuze voor de bruidszaak snel gemaakt.

Wat als je als Covers girl zelf op zoek gaat naar dé trouwjurk

Delia zag haar trouwjurk toen zij op inkoop was. Nog niet wetende dat dit “haar” jurk zou worden werd de beauty absoluut ingekocht. Delia wilde eigenlijk geen witte jurk, maar een rode jurk. Toen de jurk arriveerde bij Covers en zij deze uit de hoes haalde begon het toch wel te kriebelen. De jurk liet haar niet los en zo informeerde zij naar de mogelijkheid om de jurk in het rood te kunnen bestellen. Dat kon maar dan in het satijn en dat wilde zij niet.
Toen alle Covers girls en coupeuse weg waren besloot Delia de jurk in het bijzijn van Alexandra Covers toch te passen. En dat was een heel mooi en intiem moment want er was geen twijfel over mogelijk: dit was gewoon dé jurk. Het wit stond haar prachtig. Alexandra bevestigde een sluier en dit maakte het plaatje compleet. En zo stonden zij daar samen, ontroerd, maar vastberaden. Delia had haar trouwjurk gevonden!

Delia vertelt dat je je trouwjurk met gevoel kiest. Als bruid weet je het gewoon als je dé jurk hebt gevonden. Dat valt moeilijk uit te leggen. Het is een gevoel en dat gevoel is overweldigend en heel mooi.
De Rosa Clara trouwjurk van Delia heeft strakke lijnen en kenmerkt zich door eenvoud, een soepel vallende stof en eenvoud. Delia vertelt dat deze jurk helemaal bij haar past. Ze heeft geen moment getwijfeld aan haar keuze.

En zo hing de jurk in een hoes in de kluis  bij Covers met het label “voor Alexandra” erop zodat de Covers girl de jurk niet zouden zien:-) Alleen Marianne (de hoofdcoupeuse) van Covers die de jurk voor Delia tot in detail vermaakte en ook voor haar dochter Marleen en bruidsmeisje Liz de bijpassende jurken maakte zat in het complot. Het vermaken gebeurde altijd buiten openingstijd zodat echt geen enkele Covers girl de jurk toch zou zien. En zo bleef de trouwjurk van Delia “top secret”!

Ook Delia mocht haar trouwjurk mee naar huis nemen

De Covers girls waren natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar de keuze van Delia. Het was enorm moeilijk, maar Delia verklapte niets! Op zaterdag 20 mei ging zij ’s ochtends naar Covers in de veronderstelling dat zij die dag bruiden zou begeleiden bij het vinden van hun droomjurk. Aan het einde van die dag zou zij haar eigen trouwjurk mee naar huis nemen. Maar bij aankomst in de winkel wachtte haar een grote verrassing. Delia was nu zelf een bruid die haar trouwjurk kwam ophalen. Met veel dikke zoenen van alle weddingstylistes kreeg Delia haar trouwjurk overhandigd en werd zij uitgezwaaid.

Een trouwdag vol warmte, liefde en geluksmomentjes

24 mei …de trouwdag van Delia en Richard brak aan. Al heel vroeg liet het zonnetje zich die dag zien. En dat voelde als een extra cadeautje. Richard en Delia trouwden in de sfeervolle tuin van de Swaen in het bijzijn van voor Richard en Delia dierbare mensen, hun eigen gezin, familie, vrienden en….de Covers girls. De bruid werd aangekondigd door nichtje Liz en zij werd weggegeven door haar vader. Floor Hansen zong daarbij het prachtige nummer ‘A thousand years”!


Toen Delia verscheen aan de arm van haar vader in haar prachtige Rosa Clara trouwjurk volgde er een ontlading van emoties bij de Covers girls want ook zij zagen op dat moment voor het eerst de keuze van de trouwjurk van Delia die zo straalde van geluk. Maar zeker zo mooi was de blik van de bruidegom die zichtbaar ontroerd zijn bruid opwachtte. De ceremonie kenmerkte zich door warmte, heel veel liefde en geluksmomentjes en een héél overtuigend “JA, ik wil”…van twee heel gelukkige mensen.


Babs Marielle Jongmans vertelde over de eerste ontmoeting, over de hechte band van het gezin, van hun sterke liefde voor elkaar en zij onderbrak haar verhaal heel eventjes toen een vlinder opdook en argeloos langs de kinderen op de eerste rij fladderde. De symbolische waarde van dat moment was onbetaalbaar.
De ceremonie werd afgesloten met een toost op de newlyweds en het lied ‘l.o.v.e.’ dat werd gezongen door Floor en babs Marielle.

Na de toost werd de heerlijke sweettable geopend en was er tijd om the happy couple te feliciteren. Aan een prachtig gedecoreerde tafel met uitzicht op de knusse tuin vond het diner plaats met heerlijke streekprodukten en wijnen. Tijdens het diner verscheen Ferdinand Schönberger van Feest In Verve. Hij kwam als verrassing en zorgde voor een prachtig doek!Voetjes van de vloer! Het avondfeest werd geopend door SfkyFly en zo werd een prachtige dag afgesloten.

Delia vertelt dat zij haar bruiden nu nog beter begrijpt. Het passen van trouwjurken is zo bijzonder en dat gevoel heeft zij nu zelf ervaren. Het ontwerpen organiseren van je eigen trouwdag is zo overweldigend en spannend.

Team Covers wenst Delia en Richard heel veel liefde en geluk.

Aan deze dag werkten mee:

Trouwjapon: www.covers.nl

Visagie en haar/ Lucienne Barten: www.makeupartist.nl

Babs, Mariëlle Jongmans: www.bijzonderhuwelijk.nl

Trouwringen: www.gjvanark.nl

Fotografie: www.dejavureportage.nl

Sieraden: www.drks.nl

Pak bruidegom en smoking zoons: www.blacktie.nl

Sweettable: www.happycupcake.eu

Schoenen bruid: www.elsacolouredshoes.de

Zang en piano ceremoniemuziek Floor Hansen: www.love-sound.nl

Locatie: Herberg de Swaen: www.herbergdeswaen.nl

Dj Sky Fly Patrick Nobbenhuis: www.skyfly.nl

Live painting, Ferdinand en Klaudia: Www.feestinverve.nl

Tekst en redactie blog: Inge de Regt Janssen: www.theway2yourwedding.nl

Kleding van bruidsmeisje Liz en dochter Marleen: onze eigen Covers coupeuse Marianne Geerlof


foto: www.monetmine.nl

Op 14 mei is het moederdag. Een mooie gelegenheid om de bruidsmoeders eens in het zonnetje te zetten! Ooit was jij haar kleine meisje. Nu ben jij haar volwassen dochter. Een bride-to-be. Jij bent straks het stralend middelpunt op jullie trouwdag. Maar ook voor jouw moeder is het huwelijk van haar dochter een heel belangrijk, bijzonder en mooi moment.

Als jij in de gelukkige omstandigheid bent dat jouw moeder aanwezig kan zijn op jullie trouwdag dan zijn er ongetwijfeld heel veel mooie en belangrijke momenten, ook in de aanloop naar…waarbij je haar wilt betrekken.

Samen met je bruidsmoeder je trouwjurk uitzoeken

Je moeder kent jou door en door. Zij vindt het waarschijnlijk heel erg leuk en fijn als zij een beetje mag meedenken en meedelen in de organisatie van jullie huwelijk. Een van dé belangrijkste, zo niet allerbelangrijkste, momenten is natuurlijk het uitzoeken van jouw droomjurk.
Bij Covers is iedereen welkom, moeders, oma’s, zussen en vriendinnen. Maar de mening van jouw moeder is waarschijnlijk toch wel de allerbelangrijkste. Stel je eens voor hoe het voor haar moet zijn als jij als stralende bruid de pasruimte uitkomt in een prachtige trouwjurk. Er wordt dan ook geregeld menig traantje van geluk gelaten in onze winkel.

Bruidsmoeders willen er ook prachtig uitzien op de trouwdag van hun zoon of dochter

Alle voorbereidingen in de aanloop naar jullie huwelijk zijn heel bijzonder en fijn. Als jouw droomjurk is gevonden ga dan ook samen met jouw moeder op zoek naar haar kleding voor jouw grote dag.
Er is maar één belangrijke regel: de kleur wit is voor de bruid. Dat betekent dat de bruidsmoeders beter voor een andere kleur kunnen gaan, maar dit alles natuurlijk in overleg met jullie als bruidspaar. Bij het uitkiezen van de bruidsmoederkleding is het natuurlijk belangrijk dat deze haar mooi staalt, maar ook dat zij zich hierin fijn voelt en goed kan bewegen.
Covers heeft een ruime keuze aan bruidsmoederkleding, pakjes en stijlvolle combinaties in alle denkbare maten. Ook deze kleding wordt met heel veel aandacht tot in detail op maat gemaakt zodat ook de bruidsmoeders er prachtig uitzien op de trouwdag van haar zoon of dochter. Ook voor bijpasssende schoenen, sieraden, hoeden en alle andere denkbare bruidsmodeaccessoires kunnen de moeders bij Covers terecht.

Als zowel de bruid als de bruidsmoeders JAAAA hebben gezegd tegen de bruidskleding kan er al een heel belangrijk onderdeel van je checklijst afgestreept worden en kan je je gaan richten op en genieten van nog zoveel andere “to-do” things.

Taken van de bruidsmoeders

De bruidsmoeders zijn vast heel erg blij met en dankbaar voor alle momentjes waarbij zij betrokken worden, maar laat je moeder vooral genieten van jullie dag.

  • Neem je moeder mee naar de trouwlocatie die jullie hebben uitgekozen zodat ook zij alvast de sfeer kan proeven.
  • Vind je het lastig om de gastenlijst samen te stellen en de familie in kaart te brengen: vraag je moeder om advies.
  • Het is daarnaast gewoon heerlijk om samen met jouw moeder te mijmeren over alles wat jullie als bruidspaar meemaken en hebben besloten. Keuzes in muziek, hapjes en drankjes, de styling, kleuren en bloemen maar vooral ook de kriebels die naarmate de dag vordert steeds meer gaan toenemen.
  • Het is niet ongebruikelijk dat ouders van het bruidspaar de getuigen zijn van het huwelijk van hun zoon of dochter.
    Het spreekt voor zich dat zij op de eerste rij dichtbij jullie zitten en waarschijnlijk zal ook de trouwambtenaar de bruidsmoeder(s) maar ook vader(s) noemen.
  • Er zijn bruidsparen die erg hechten aan tradities, etiquette en gewoonten, maar in deze moderne tijd is eigenlijk alles mogelijk. Heb je een receptie dan is het vaak gebruikelijk dat de ouders naast jullie staan om ook felicitaties in ontvangst te nemen. Niets moet….maar mag. De keuze is aan jullie.
  • Het diner is een heerlijk moment om te ontspannen met naaste familie en vrienden. Aan een heerlijk gedekte tafel in jullie sfeer en kleuren met bloemen, kaarslicht en gezelligheid zitten de ouders, volgens traditie, naast het bruidspaar, jouw moeder naast je brandnew husband.
  • Voetjes van de vloer! Na de openingsdans van jullie als bruidspaar vraagt volgens de traditie de bruidegom zijn schoonmoeder ten dans en de bruid haar vader. Daarna is het de beurt aan de ouders van de bruidegom.
  • Je moeder is ongetwijfeld jouw steun en toeverlaat. Zorg dan ook voor even een momentje samen met haar. Een knipoog, een handdruk, een knuffel. Het is jouw…jullie dag, maar ook voor de bruidsmoeder(s) een dag waarvan zij met volle teugen genieten.

We kunnen het niet genoeg benadrukken. Geniet!! …samen van alle bijzonder momenten die jullie gaan beleven.

Voor voorbeelden van bruidsmoederkleding: https://www.covers.nl/bruidsmoederkleding/


Hoe kies je jouw trouwjurk uit?

Een van dé leukste en meest bijzonder onderdelen van het plannen van een bruiloft is voor de bride-to-be natuurlijk het uitzoeken van….de weddingdress!
Voor heel veel bruiden is dit een meisjesdroom die uitkomt. Het gaat hier natuurlijk ook niet om zomaar een jurk, maar om dé jurk.
En nu is het zover! Je bent eigenlijk nog helemaal in de wolken van het aanzoek, de 100.000 vlinders, de emoties en het gelukzalige gevoel. Je gaat vanaf nu zoveel leuke, mooi, ontroerende dingen beleven onderweg naar jullie trouwdag. Maar een heel bijzonder en belangrijk moment is toch wel het uitzoeken van jouw droomjurk.
Toch blijkt dit nog niet zo eenvoudig! Er zijn zoveel stijlen, stoffen, combinaties, trends,  mogelijkheden en merken. Hoe vind je in deze hele grote “snoepwinkel” van bruidsjurken nu de voor jou allermooiste jurk?

De eerste stap…… koop een stapel trouwbladen…
….bezoek trouwbeurzen en struin het internet af:-) Let the fun begin!

Nestel je op de bank met een heleboel trouwbladen of tik op het internet het zoekwoord trouwjurken in en ga eens kijken naar wat je aanspreekt. Vaak weet je meteen of je een bepaalde stijl mooi of leuk vindt. Vertrouw vooral op je gevoel. Als je meteen die kriebel voelt dan is dat een mogelijke kanshebber:-)
Maak van de jurken die je mooi vindt een moodboard. Het kan maar zo zijn dat je een collage krijgt van een heleboel uiteenlopende stijlen, maar het kan ook zijn dat de jurken matchen.
Bezoek met je vriendinnen of…je aanstaande wat trouwbeurzen. Trouwinspiratie opdoen is écht leuk. Zo kan je alvast wat échte jurken zien en te voelen. Covers Couture staat twee keer per jaar op de Love and Marriage beurs in Utrecht.

Neem voldoende tijd voor de zoektocht naar jouw trouwjurk

Gun jezelf vooral een periode om te oriënteren, maar wacht niet te lang met het maken van een pasafspraak bij Covers. Houd rekening met (lange) levertijden van jurken en daarnaast de tijd die onze coupeuses nodig hebben om de jurk tot in het kleinste detail helemaal jouw jurk te maken.

Start zoektocht: zodra je JA hebt gezegd natuurlijk:-)
Start pasafspraak: zo’n 9 maanden voorafgaand aan jullie trouwdag
De gemiddelde levertijden van een trouwjurk zijn (afhankelijk van het model en het merk) maar reken op zo’n vier tot zes maanden.
Doorpasafspraken: houd rekening met 1 of 2 afspraken nadat je JA hebt gezegd tegen jouw trouwjurk.
Jurk ophalen: twee weken voordat je gaat trouwen.
De big day!! Je mag jouw jurk eindelijk dragen!

Vergeet de bruidegom niet….

Natuurlijk ga je voor een trouwjurk waar jij helemaal gelukkig wordt, maar vergeet ook vooral jouw aanstaande bruidegom niet. Vraag hem dus wat hij mooi vindt. Laat hem foto’s van jurken zien zodat je een indruk hebt van zijn smaak zodat ook hij straalt als hij zijn bruid straks gaat zien.

Hoe weet je welke bruidsjurk jou mooi staat?

Laat je daar vooral in het begin niet te veel door leiden. Ga op je gevoel af, kies de jurken die jij echt mooi vindt. Er zijn zo enorm veel soorten trouwjurken, van prinsessenjurk tot bohemian, van fish tail en top-crop tot vintage. Maar ook de stoffen zijn heel divers. Denk aan kant, zijde, satijn, chiffon, taft of een combinatie van stoffen. Wil je dat de jurk stijlval is of lekker sluik en soepeltjes valt?
Niets moet en alles mag. Waarom moet een jurk matchen bij het thema dat je uitzoekt als het niet een jurk is waarbij je je prettig voelt.
De Covers girls zullen hun uiterste best doen om goed naar je te luisteren en je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Hoe zo’n pasafspraak bij ons gaat lees je hier.

Trouwtrends 2017 en een preview van de trouwtrends in 2018?

Natuurlijk krijg je pas écht een beeld van een trouwjurk als je bij ons de jurken komt passen. Maar om je een idee te geven van de trouwtrends in 2017 en een preview van de trouwtrends in 2018 hebben we deze hier voor je op een rijtje gezet. Begint het al te kriebelen? We hopen je snel in onze winkel te begroeten. Maak je pasafspraak hier.

FOTOCREDITS: CHRISTIAAN DE GROOT / Mooi Belicht

 


Trouwtrends in 2018 / Covers geeft je een preview

2018 lijkt nog zo ver weg, maar niets is minder waar. Zodra de trouwdatum is vastgelegd begint het echte plannen. Het is niet ongebruikelijk dat je daar een jaar voor uittrekt.
Ben jij een 2018 bruid? Dan ben je natuurlijk razend nieuwsgierig naar de 2018 trouwtrends. Covers is al op inkoop geweest en licht hieronder alvast een tipje van de sluier voor je op.
In deze blog geven we je een preview. De komende maanden zullen we steeds meer foto’s  en informatie plaatsen van de nieuwe bruidsmode  en details in 2018.

Preview Pronovias 2018

Je trouwdag is natuurlijk veel meer dan….dé bruidsjurk, ondanks dat wij deze natuurlijk op de eerste plaats stellen. De keuze van je trouwjurk wordt mede bepaald door jullie thema, de styling, de trouwlocatie, het seizoen waarin je trouwt, maar uiteindelijk voor een heel belangrijk deel door jouw eigen smaak

Honeyview_Papillon2018_Bliss_front (2)

Bepaal je trouwdatum, kies de trouwlocatie en vind jouw trouwjurk

Deze 3 zaken staan absoluut bovenaan elke wedding-to-do lijst. De keuze van een trouwdatum, de trouwlocatie en…dé trouwjurk! Het bepalen van je trouwdatum is iets waar je samen goed over na moet denken. Wordt dit een datum waar jullie samen herinneringen aan hebben, is het een seizoen waar je erg van houdt? Houd je van de romantiek en de geur van de herfst en de winter, of van de warmte en de lange (zwoele) en vrolijke dagen en avonden in de lente of de zomer? Dit bepaalt voor een deel ook al de keuze van je trouwlocatie (binnen…of buiten…knus/klein of vrolijk en groot(s) en eigenlijk ook al een beetje de keuze van je bruidsjurk. Populaire trouwdatums in 2018 zijn ongetwijfeld de dagen waarin de ‘” 8″ voorkomt: 8-8-18 18-8-18.

Honeyview_Papillon2018_Blossom_frontcloseup (2)

Ook trouwlocaties volgen de trouwtrends…

Nederland is prachtig en heeft op het gebied van trouwlocaties enorm veel te bieden. Je kunt gaan kijken naar trouwlocaties tijdens de open-trouwdagen-routes om sfeer te proeven en je te laten inspireren. Buiten trouwen is in 2017 populair, maar blijft dat ook in 2018. Zoek je een out of the box trouwlocatie zoals een ruimtelijk gelegen B&B of boerderij waar je een heerlijke, intieme ceremonie kunt hebben in bijvoorbeeld een boomgaard? …of kies je voor een klassieke traditionele ceremonie in een kerk en het stadhuis en aansluitend een receptie, borrel, proeverijtjes, (tapas) diner of buffet…ook de trouwlocaties volgen de trend(s) en als je (door)vraagt dan is er héél veel mogelijk. Zijn jullie zonaanbidders en willen jullie niets aan het toeval overlaten?  Dan is trouwen in het buitenland ook in 2018 een hele goede keuze.

Honeyview_Papillon2018_Beatrice_frontclosup (2)

De bruidsmode in 2018 is vrouwelijk, elegant, sexy en stijlvol met verrassende elementen!

Bohemian bruid….wat ben je…ook in 2018.. fantastisch mooi! Dé trouwtrend in 2017 blijft de bohemian bruid en dat zal in 2018 niet veel anders zijn. Bruidsjurken in deze stijl zijn en blijven ook in 2018 razend populair. Trouwtrend in 2018 zijn absoluut de bruidsjurken met een kanten bovenlijfje en “nude” in de voering zodat de bruidsjurk doorschijnend lijkt. Beeldschoon, maar ook gewaagd!
Ook de bruidsjurken met de lage ruggen en de bruidsjurken van crêpe of in de combinatie crêpe en kant of kanten details zijn in 2018 trending topic! Net zoals de splitten in bruidsjaponnen. Ze geven je niet alleen wat meer bewegingsruimte, maar zijn natuurlijk ook super sexy!
We kunnen niet wachten om je de bruidsjurken voor 2018 te laten zien. Houd onze social media en website goed in de gaten. We houden jou lieve bride-to-be natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Honeyview_Papillon2018_Beth_frontcloseup (2)

Covers Couture: we dress your dream.
www.covers.nl

Foto’s: Modeca 2018 collectie


Covers Couture heeft prachtige bruidsmode voor elke bruid

1

 

Lieve bride-to-be. Je gaat trouwen! Zoveel leuks komt er nu op je af. Het plannen van je bruiloft is een groot feest, maar ook best spannend. Het helpt als je al een beetje weet wat je wilt zodat je je bruidskleding daar goed op kunt afstemmen.
Don’t worry! Covers Couture heeft een hele ruime keuze in bruidsjurken die je in elk thema, seizoen, sfeer en stijl kunt inpassen. We helpen je een beetje op weg…
Niets moet ….alles mag…..
Bij de keuze van bruidsmode is het fijn om te weten in welke seizoen je trouwt, waar je trouwt en wat voor type bruid jij bent

Trouw je op het Strand…..?   

Trouwen op het strand is heerlijk romantisch en relaxt.  De wind door je haren, je voetjes in het zand en op de achtergrond het geluid van de golven en de zee. Heerlijk!

StrandWatters2
Het seizoen is daarmee ook snel gekozen. Je hoopt natuurlijk op een stralende dag. De late lente en de zomer worden daarom het meest gekozen voor een wedding at the beach. De keuze van bruidsjurken is royaal! Wil je je makkelijk bewegen op het strand…en misschien ook wel in het zand? Dat kan prima in deze bruidsjurken:

StrandWatters1

 

Trouw je shabby chic………?

De “oude tijd” herleeft. Shabby Chic kenmerkt zich door romantiek, een tikkeltje vintage, een fijne sfeer en bescheiden wat vervaagde kleuren. Ga echt nog even bij je oma of tante langs en kies voor karakteristieke elementen die bij deze stijl passen.

ShabbySjiek2Olvi's

Shabby Chic is overgewaaid uit Engeland en is ook in ons land inmiddels ook erg populair geworden. Wij zijn enthousiast over dit thema en de bruidsjurken die daarbij passen.

ShabbySjiek1Cymbeline

Trouw je in het bos of in je eigen tuin…………?

Trouwen in het groen, in het bos of in de tuin. Het kan allemaal en het is razend populair.

Boho22

Maak gebruik van hooibalen, produkten uit de natuur en geef het een boho sfeer door het gebruik van kleden, kleurrijk meubilair, foodtrucks en een sing-and-songwriter. De keuze in bohemian bruidsjurken is reuze!

Cymbelineboho1

Trouw je in de winter op een romantische locatie……….?

Trouwen in de herfst of de winter is eigenlijk fan-tas-tisch. Houd je van klassiek of romantiek? So much is possible! Een landhuis, een kasteel, een villa…. Binnen trouwen bij het knapperend haardvuur? Hoe romantisch kan het zijn!

Klassiek Jesus Peiro

De kleuren zijn warm, het gebruik van veel kaarsen geven daarnaast een hele fijne extra. Covers Couture heeft ook heel veel keuze in romantische en klassieke bruidsmode.

Klassiek Rosa Clara Nekane

 

Voor welke bruidsjurk je ook kiest…volg vooral je hart. Kies JOUW droomjurk. En ….laten wij die nu voor je hebben! Wij voeren natuurlijk de bekende topmerken trouwjurken, zoals Pronovias, Rosa Clara, Jesus Peiro, Rembo styling, Maggie Sottero, Olvi’s, Ladybird  en Cymbeline , maar ook de pareltjes van nieuwe designers vind je in onze trouwjurkencollectie. Of bekijk al onze merken.

 

 

 


Trouwtradities in 2017…zijn ze hip of juist oudbollig?

Something old, something new, something borrowed, something blue

c-blog1-2017-1

Je herkent ze vast wel; het weggooien van het bruidsboeket, het dragen van een witte trouwjurk, de kousenband, het uitwisselen van ringen, het aanzoek dat traditioneel start bij het toestemming vragen aan de ouder(s) van de bruid en dé bruidstaart.
Er zijn een heleboel mooie trouwtradities met een nog mooiere betekenis.
In deze moderne tijd zie je een heleboel nieuwe trouwtrends, maar de echte trouwtradities en gebruiken…die verdwijnen eigenlijk nooit.

Niets moet en zeker niet op je trouwdag. Het is dus helemaal aan jullie van welke tradities je wel of niet gebruik gaat maken, maar er zijn zoveel gebruiken en (trouw)etiquette die absoluut de moeite waard zijn om je eens in te verdiepen.
Hecht je aan bijzondere gebruiken of ben je een hopeloze romanticus en wil je alleen om die reden al de tradities in ere herstellen op jullie dag.
We noemen er een paar…

Het huwelijksaanzoek

Het vragen van toestemming aan je vader door de gom to be is een uiting van respect. Het is in deze moderne tijd allang geen must meer, maar wel een hele mooie traditie.
Net zoals jouw geliefde die voor jou op zijn knieën gaat when he (or she) pops the question.  Wist je dat dat knielen voor jou een fysieke uitdrukking van nederigheid symboliseert? In de meeste gevallen wordt dé vraag nog altijd kniellend gesteld en dat zal in 2017 niet anders zijn.

v

Waarom is een bruidsjurk wit?

Als je onze bruidswinkel binnenkomt zal je zien dat het overgrote deel van onze bruidsjurken wit is. De kleur wit staat voor maagdelijkheid, puurheid en onschuld en heeft al een rijke historie, maar is zeker niet altijd populair geweest.
Het heeft in deze moderne tijd deze betekenis voor een groot deel verloren, maar nog altijd kiezen veruit de meeste Westerse bruiden voor de kleur wit. Niet omdat de betekenis hen aanspreekt, maar omdat zij deze kleur gewoon de mooiste vinden.
Niet alleen de kleur, maar ook de vorm, de lengte, de stijl, de stoffen en zelfs de thema’s van de bruidsjurken zijn flink uitgebreid. Wit blijft voor vele bruiden de ultieme bruidsjurkenkleur, maar volg vooral je hart en kies wat jij zelf het mooiste vindt.

De bruidssluier

Het dragen van een bruidssluier is een hele mooie aanvulling op je bruidsjurk. Geregeld komen op het moment van het vastmaken van de sluier ook “de tranen”. Het voelt voor een bruid als ….de finishing piece…het maakt het af en compleet en heeft absoluut de wauw…factor.
De geschiedenis van de bruidssluier is wat minder charmant. Wist je dat de bruidssluier de ondergeschiktheid van de vrouw aan de man symboliseert? Het optillen van de bruidssluier door de bruidegom staat symbool voor de mannelijke dominantie. Als de bruid zelf de bruidssluier naar achteren brengt toont zij daarmee haar onafhankelijkheid. Maar de bruidssluier kan op verschillende manier gedragen worden waardoor het optillen of naar achteren halen niet altijd van toepassing is.
Anyway: het dragen van een bruidssluier blijft ongeacht de betekenis ervan populair.

De kousenband

De traditie van de kousenband is een bijzondere en in vroegere tijden had deze niet enkel de functie van het ophouden van de kousen. Het dragen van de kousenband tijdens de trouwdag was namelijk een teken van de maagdelijkheid van de bruid. Het was lange tijd traditie dat de bruidegom met zijn tanden de kousenband van het been van zijn bruid afhaalde. Dat zie je overigens nog geregeld gebeuren omdat het vaak voor een hilarisch moment zorgt tijdens het avondfeest.
Het dragen van de kousenband was, is en blijft razend populair, maar heeft zijn traditionele betekenis verloren.

cc-blog1-2017-3

Something old, something new, something borrowed, something blue…

…is een heel bekend gebruik dat vooral in Amerika nog altijd traditie is. Ook in Nederland wordt dit steeds hipper. Something old staat symbool voor het leven dat je achter je laat. Something new voor het leven dat je gaat starten als echtgenote van. Something borrowed linkt aan je dierbaren om je heen. Je familie en je vrienden. Something blue…is de kleur blauw en staat symbool voor trouw en zuiverheid.

Tijden veranderen, maar een heleboel trouwtradities blijven bestaan. Kies gewoon zelf wat je wilt en welke waarde je hieraan hecht. Elke bruid is prachtig ongeacht waarvoor zij kiest.

Covers Couture: we dress your dream. Bekijk onze collectie.

Fotocredits: Marscha van Druuten en Astrid Termaat


Trouwjurken passen bij Covers Couture is één groot feest

blog5hoofdfotobovenblog

Als bride-to-be is het moment waarop je trouwjurken gaat passen heel erg spannend. Let’s be honest…dit is waar je als meisje al van droomde en nu is het dan zover! Je hebt de stap gezet en een pasafspraak gemaakt bij Covers Couture in Utrecht. Maar….wat moet je je nu eigenlijk voorstellen bij zo’n pasafspraak en hoe bereid je je voor.

Keep calm and…no need to be nervous! De Covers girls zijn enthousiaste, deskundige, gepassioneerde en hele lieve bruidsstylisten en zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en nog belangrijker…samen met jou jouw droomjurk te vinden.

Neem je moeder, oma, zus en beste vriendin ook mee! Zij kennen jou goed en zullen je een big like geven of…een dislike als de jurk hét niet heeft voor jou.
Onze Covers styliste ontvangt je hartelijk zal jullie begeleiden naar de plek waar je je jurken gaat passen en showen! De gezellige bruidswinkel van Covers Couture ligt in het hart van het centrum in Utrecht. De kleuren zijn romantisch roze met zachte grijstinten en de winkel heeft een fijne en warme uitstraling.  En dat moet het ook zijn, een bijzondere en fijne ervaring!

Op zoek naar de trouwtrends, de trouwjurken en de trouwjurk merken

We gaan natuurlijk niet direct van start met het passen van een heleboel jurken, maar willen eerst heel graag wat meer weten over jou. wie je bent, waar je van houdt, wanneer je gaat trouwen en wie de bofkont is waarmee je gaat trouwen! Om een idee te krijgen van de sfeer/stijl/thema zullen we je ook wat vragen stellen over jullie trouwdag, de dagindeling en de trouwlocatie(s) en je beschikbare budget.

blog5onderaan4

Veel bruiden bekijken op de website van Covers alvast de trouwtrends, de merken en de collectie trouwjurken.  Zo krijg je wat meer gevoel bij wat je mooi vindt en welke jurken je graag zou willen passen.
De Covers styliste gaat nu voor jou aan de slag. Zij verzamelt jurken uit de winkel waarvan ze denkt dat je deze mooi vindt. Dit doet ze adhv de door jou aangeleverde jurken, maar ook op basis van jouw verhaal en de deskundige blik die zij heeft.

De eerste indruk van een trouwjurk….

Oke! Het is zover…je gaat de jurken nu passen. Samen met de styliste pas je je aller-aller-allereerste trouwjurk aan. De styliste helpt je daar natuurlijk mee en wauw…daar sta je dan. Is this for real…zodra de gordijnen van de pasruimte opengaan verschijnen er een aantal zeer gespannen gezichten….JAAAA??? …..neee:-(……twijfel nog…….? In de spiegel voor én achter je kan je de jurk goed bekijken.
Samen met de styliste bepaal je welke jurken je in welke volgorde wil passen. Pas niet te veel jurken. Je raakt niet alleen vermoeid, maar het zorgt ook voor verwarring. Het is een heleboel om te verwerken en waarschijnlijk dé belangrijkste en meest bijzondere jurk die je in je leven zult dragen. Neem daarvoor de tijd en kiest niet overhaast.

blog5onderaan1

Vandaag heb ik mijn trouwjurk gevonden!

De ervaring leert dat…. jouw gezicht gaat stralen en jij, maar ook jouw gasten, een beetje emotioneel worden als je de jurk showt waarin je je een echte bruid voelt.
De Covers styliste zal je dan heeeeeel voorzichtig vragen: is dit dé jurk??
Als er een volmondig JA!! klinkt dan heb je jouw droomjurk gevonden en is het tijd voor… champagne!

De styliste noteert al je gegevens en de gegevens van je bruidsjurk. Deze gaat nu in bestelling. Je krijgt een klein stofje mee voor de kleur en de jurk zelf….daarop moet je nog een behoorlijke tijd wachten. De levertijden zijn afhankelijk van de gekozen jurk en het merk, maar houd rekening met levertijden van 4 tot 6 maanden.
Een volgende afspraak wordt wel alvast ingepland. Voor jou begint het lange wachten, maar ….een hele belangrijk stap is nu wel gezet. Je kunt je heerlijk gaan richten op het organiseren van jullie trouwdag, het proeven van taartjes, het uitkiezen van kleuren en bloemen, het ontwerpen van jullie uitnodigingen. Geniet van alle voorbereidingen.

blog5onderaan2

Als je weer bij ons komt is jouw jurk binnen en komt er ook een coupeuse bij zodat er nog mogelijke aanpassingen en veranderingen gedaan kunnen worden. Ook je lingerie, sieraden, kousen, schoenen en andere accessoires worden dan gepast en pas als jij 100% straalt en tevreden bent….is ons werk gedaan en stralen en genieten wij ook.

“Vandaag ben ik voor mijn eerste passessie bij Covers Couture geweest. Ik vond het spannend en voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik had mijzelf nog nooit als bruid gezien:-) Ik ben ontzettend blij met de hulp, hulp en het geduld van Annika en Delia. Zij wisten precies wat bij mij past…en niet. Een superervaring en…mijn droomjurk gevonden!”

blog5onderaan5

 

 

 

 


Droom jij van een romantische trouwjurk?

Droomde je als klein meisje al van een echte sprookjesbruiloft? Een mooie, grote prinsessenjurk, trouwen in een kasteel en een koets met paarden? Wellicht zal je dat beeld inmiddels wat hebben bijgesteld, maar nog steeds kiezen een heleboel brides-to-be voor een romantische trouwdag op een romantische trouwlocatie en daarbij hoort natuurlijk ook een…. romantische trouwjurk.

1

Trouwen in een kasteel is natuurlijk nog steeds romantiek ten top! Maar een heleboel andere locaties doen zeker niet onder voor een romantische vibe of “touch”.  Wat dacht je van een buitenbruiloft in het bos of op het strand of een bruiloft in het buitenland in een heerlijk Italiaans landhuis, een pittoresk dorpje of op het strand van Ibiza? Gebruik pompoms, lampionnen en veeeeel kaarsen, een knapperend haardvuur en zorg voor een heerlijke sing-and-songwriter en dance the night away. It’s all about the details en wat jullie aanspreekt.

2

Romantiek en trouwen gaan hand in hand

Het woord romantiek maakt ons altijd een beetje “week”, dromerig en geeft ons het gevoel van …zwevend op een hele grote roze wolk  En dat beeld past natuurlijk heel goed bij een trouwdag. Want trouwen is “all about love”, een groot feest, een heel bijzonder en magisch moment, een uiting van liefde tussen twee mensen in het bijzijn van al hun dierbaren. Romantiek en trouwen gaan hand in hand.

3

Daar waar een bruid haar entree maakt valt er eerst een stilte die al snel gevolgd wordt door veel ohhhhhh’s en ahhhhh’s. Elke bruid is prachtig en elke bruidsjurk is romantisch. Voor welk model, welke stof en welke kleur je ook kiest.

5

Elke trouwjurk is toch romantisch?

Bij een romantische trouwjurk denk je waarschijnlijk al snel aan de klassieke Sissi of assepoester jurk met een grote, volle rok. Maar in deze moderne tijd zijn er zoveel prachtige alternatieven die absoluut het woord romantische trouwjurk mogen dragen.  We hebben een aantal foto’s voor je uitgezocht die zowel in stijl als in stof zeer uiteenlopen, maar allemaal op en top romantisch zijn.

Het aller-allerbelangrijkste in de keuze van jouw jurk is dat je jij erin straalt. Dan weet je dat je jouw droomjurk hebt gevonden.

We nodigen je uit in onze winkel om zelf jouw romantische trouwjurk uit te zoeken en te komen passen. En natuurlijk helpen we jou daar heel erg graag mee.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen en nog meer romantische trouwjurken zien? Neem dan alvast een kijkje op onze website: https://www.covers.nl/dressfinder/romantisch/

4

 


De belangrijkste fotoreportage van je leven is die van je huwelijk

Je wilt jullie trouwdag natuurlijk zo lang mogelijk en met heel veel plezier herbeleven en koesteren. Het kiezen van een fotograaf die jullie gevoel en wensen vertaalt in de trouwfoto’s is dus iets wat met zorg en aandacht moet gebeuren. Je trouwt immers maar één keer en het vastleggen van die dag kan je nooit meer overdoen.

ralf1

Een herinnering aan de mooiste dag van je leven

Wij ontvangen regelmatig foto’s van “onze real Covers” bruiden en zijn zo dankbaar om terug te mogen zien hoe prachtig onze bruiden zijn op hun trouwdag als alle puzzelstukjes samen vallen. Er wordt door ons dan ook menig traantje van blijdschap en ontroering gelaten bij het zien van zoveel geluk dat wordt vastgelegd door de trouwfotograaf.

ralf3

Ieder bruidspaar is uniek en iedere trouwfotograaf ook

Elke bruidspaar heeft weer andere wensen en bij al deze wensen past ook een trouwfotograaf. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen stijl en een eigen persoonlijkheid.  Het is goed om als je begint met het zoeken naar een trouwfotograaf heel veel foto’s te bekijken van diverse fotografen en je merkt vanzelf wat je wel en/of niet aanspreekt. Op internet vind je er al een heleboel.

Naast wensen voor wat betreft de stijl van de foto’s is het ook belangrijk om te bepalen of jullie samen een klik hebben. De fotograaf is van alle leveranciers (én de gasten) immers het meest dichtbij het bruidspaar gedurende de gehele dag. Het is niet de bedoeling dat je je ongemakkelijk voelt in zijn of haar bijzijn.

ralf4

Misschien vind je het juist wel fijn om aanwijzingen te krijgen van poses of momenten voor een mooi..nee prachtig! fotomoment. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf aan te geven wat voor jullie die belangrijke momenten zijn. Dat kan je allemaal van te voren met de fotograaf al bespreken zodat op de dag zelf hij of zij aan de hand van jullie notities niets meer hoeft te vragen en aan de slag gaat. Het kan zelfs zo zijn dat je je achteraf bedenkt dat je op heel veel momenten niet hebt gemerkt dat er een fotograaf foto’s van jullie aan het maken was.

Ralf Czogallik is een trouwfotograaf die wij van harte aanbevelen. Zijn fotografie kenmerkt zich door een geheel eigen stijl, zowel in compositie als in de bewerking. Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Ralf houdt ervan om zijn grenzen op te zoeken met als resultaat de mooiste foto’s van jullie mooiste dag. Professioneel, enthousiast, maar vooral lekker gewoon.  De prachtige foto’s in deze blog zijn allemaal van Ralf. Wil je meer informatie? Ga dan naar: www.eppel.nl

ralf5

 

 


Bohemian bruid, bohemian bruid…wat ben je mooi…

1De festival bruiloft is razend populair en dit zal in 2017 niet anders zijn.  Bruidsparen kiezen steeds vaker voor een ontspannen bruiloft in een ongedwongen sfeer met een heleboel heerlijke details die passen bij het thema festival.

De festival bruiloft ademt een relaxte sfeer uit. Bos en buiten, foodtrucks, véél verse bloemen en vrolijke kleuren, tof meubilair en live muziek van sing-and-songwriters.

Een dromerige festival wedding?

Zwijmel even met ons mee: de geur van het bos, mooie grote en hoge bomen, een heldere lucht, heerlijke stoelen in allerlei kleuren, maten en stoffen, een gezellig tapijt in frisse kleuren als loper, je familie en beste vrienden bij elkaar, pompons die in jullie kleuren de takken sieren, een singer-songwriter die met een warme soulstem de gitaarsound zachtjes inzet en jij als bohemian bruid walking down the aisle op weg naar….. jouw geliefde. Hoe klinkt dat?

4

Terug naar het hier en nu:-) Je wilt dus ontzettend graag een bohemian bruid zijn. Maar heb je nagedacht over de keuze van stijl, stof, kenmerken en de lengte van “jouw” boho jurk?

De boho bruidsjurk is er in vele stijlen en stoffen van sluik en casual tot romantisch en trés chic

De festival bruiloft is dus een űber relaxte bruiloft in een losse sfeer, maar dat betekent niet dat je als boho bruid per definitie ook een casual en eenvoudige bruidsjurk moet dragen. De bohemian bruid is vooral een prachtige bruid en er zijn zoveel mogelijkheden om de boho look te creëren. De jurken zijn er in veel makkelijke en losse stijlen en stoffen, maar ook in prachtig kant, tule en mooie details, doorzichtige en zelfs een tikkeltje sexy stoffen en/of met mouwtjes. De crop-top bruidsjurk met een losse hippe of stijlvolle top van bijvoorbeeld kant is adembenemend mooi en kenmerkend voor de boho bruid.

2
Maar eigenlijk kan alles en moet er niks. Je kunt gaan voor een prachtige sjieke en zelfs romantische boho jurk en er met accessoires bovendien je eigen touch aan geven.

3

Draag bijvoorbeeld een makkelijke sandaal onder je jurk of een stoere cowboylaars. Met een bloemenkrans van verse bloemen in je haar word je een op-en-top hippe boho bruid.

Covers heeft letterlijk alles in huis om van jou een geweldig mooie boho bruid te maken die past bij jouw gevoel en jullie thema en sfeer.

Kijk alvast eens op: https://www.covers.nl/trouwjurken/. Daar vind je een heleboel prachtige bohemian bruidsjurken. Je kunt ons ook bezoeken op de Love and Marriage beurs op 24 en 25 september in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Maar natuurlijk ben je ook heel erg welkom in onze winkel om daadwerkelijk onze nieuwe collectie te passen en de sfeer zelf te proeven.


Ben je ook zo benieuwd naar de trouwtrends van 2017?

We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op over de trouwtrends 2017! Covers Couture is de afgelopen maanden heel erg druk geweest in binnen- en buitenland om de allermooiste trouwjurken voor het nieuwe trouwseizoen in te kopen. Wat zijn ze mooi en…wat zijn we enthousiast.

Als toekomstige bruid heeft het uitzoeken van jouw trouwjurk natuurlijk top-priority. Op jouw trouwdag wil…..nee “moet” je stralen. De zoektocht naar de perfecte jurk begint vaak met het bekijken van een heleboel foto’s on-line of in trouwbladen en dat is ook belangrijk. Zoveel bruiden, zoveel wensen en smaken. Ga je starten met de zoektocht naar jouw droomjurk? Dan wil je natuurlijk ook heel graag weten wat de nieuwe trouwtrends 2017 zijn. Wij vertellen het je.

FOTO 3 a

Voor elk type bruid een passende trouwjurk. De trouwtrends van 2017 zijn meer dan leuk en zo divers. Je hebt veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Maar uiteindelijk moet je deze jurken toch echt passen om er een gevoel bij te krijgen.

Dé trouwtrends in 2017: romantisch , klassiek, vintage, crop-top, fishtail, boho, Ibiza

Bedenk hoe je trouwdag eruit gaat zien en in welk seizoen je trouwt. Is het je wens om in een kasteel te trouwen dan past een klassieke of romantische trouwjurk daar natuurlijk perfect bij. Een trouwjurk met een lage rug al dan niet met tule of kant bedekt is echt prachtig en een echte eye-catcher.

Maar ook een trouwjurk met een V-hals past heel goed bij een romantische bruiloft. De V-hals geeft je lengte en een heel mooi decolleté. Een heel fijn en bijkomend voordeel van deze jurk is dat ze eigenlijk geschikt is voor veel lichaamstypen. Zie je jezelf al in een van deze trouwjurken?

eee11174_1_NICOSIA

Of ben jij meer een boho (bohemian) bruid? Zie jij jezelf in het bos, buiten of op een zonovergoten buitenlandse bestemming trouwen, waar de sfeer easy is, het klimaat zacht en zwoel? Goed nieuws voor jou want deze hippe trouwtrend blijft ook in 2017 hot! Kijk bijvoorbeeld eens naar de crop top trouwjurk. Casual, maar absoluut ook trés chic! Vergeet ook de details niet die de juiste accenten geven, verse bloemen in je haar, heerlijke slippers voor in het zand. Just saying….

Stel je eens voor dat je in je trouwjurk heerlijk kunt lopen, zitten én dansen. Klinkt meer dan goed toch? Pas dan eens wat soepel vallende materialen zoals tule, crêpe, chiffon en zacht kant. Deze jurken vormen zich natuurlijk om je lichaam en geven je veel bewegingsvrijheid. Ze zijn daarnaast werkelijk een genot om naar te kijken en volop trend in 2017!

Maar ook de comfortabele sluike bruidsjurk in het kant of mikado zijde is pure pleasure om te dragen. De satijnen stof met een losse overrok kan je ’s avonds af doen zodat je je nog makkelijker kunt bewegen en heerlijk kunt dansen.

Natuurlijk wil je die ene trouwjurk die alles heeft en jou betovert. Misschien komt deze jurk daar wel heel dichtbij! De opengewerkte trouwjurk waarbij je in de taille, de armen, in de rok of top een (transparant) opengewerkt deel ziet, heeft wat ons betreft namelijk de wauw factor, is een tikkeltje ondeugend en tegelijkertijd zeer stylisch.

FOTO 6b

Het klimaat verandert en het is niet meer vanzelfsprekend dat je in de zomer getrakteerd wordt op een zonnige en warme trouwdag.  Het is dus heel fijn dat “de mouw” helemaal terug is én trendy is in 2017.  Los van het klimaat geeft een mouw(tje) een trouwjurk een mooi extra accent.  De mouw is bij de topmerken verkrijgbaar in zijde, kant, tule, satijn en crepe met een lange mouw, een driekwart mouw of een kapmouwtje. Het mouwtje past heel goed bij een strakke, moderne en minimalistische look, maar is ook prachtig bij een romantische trouwjurk. Draag je de lange mouw in frêle kant, dan krijgt het een bijna betoverde look.

eee1A240_1_OLAF

Deze, maar ook een heleboel andere prachtige nieuwe trouwjurken, vind je vanaf nu in onze winkel in het hart van het centrum van Utrecht. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een pasafspraak in onze winkel en ontdek in welke trouwjurk jij straalt. Het team van Covers staat voor je klaar.


Meet the designer: Rembo Styling

Bij Covers Couture hebben we heel wat prachtige merken. Zo af en toe laten we je op ons blog graag kennis maken met een designer! Deze week vertellen we je graag meer over het Belgische merk Rembo Styling.
Lees meer »


10 x de mooiste locaties voor je trouwfoto’s

Bij Covers Couture genieten we niet alleen enorm van alle bruiden die jurken komen passen, we worden ook heel erg blij van de foto’s die we toegestuurd krijgen. Onze bruiden hebben de mooiste shoots. De ene nog dromeriger dan de ander, de ene nog stoerder dan de ander. En als aanstaande bruid kun je daar prachtige inspiratie uithalen. Of als getrouwde bruid nog even een keertje wegzwijmelen…
Lees meer »


Zes tips voor de perfecte bloemenbruiloft

Op bijna elke bruiloft vind je ze wel: bloemen! Het mooie van bloemen is dat de mogelijkheden eindeloos zijn op jullie perfecte dag: van roze rozen tot bonte veldboeketten en van herfstkleuren tot slechts één kleur beperkt of juist ton-sur-ton. Precies wat jij wil. We inspireren je graag voor jouw eigen bloemrijke bruiloft.
Lees meer »


Meet the designer: trouwjurken van Rosa Clara

Regelmatig laten we je hier op het Covers-blog kennis maken met de designers waar wij trouwjurken van verkopen. Want wat is er nou mooier dan het verhaal achter de ontwerper van misschien wel jouw droomjurk leren kennen? Deze keer stellen we je graag voor aan Rosa Clara.
Lees meer »


Vijf vragen over de sample sale

Volgend weekend is het zover! Dan hebben we bij Covers Couture de grote sample sale. Maar wat moet je weten over onze sample sale? We beantwoorden vast vijf vragen voor je. Tot 3 of 4 juni!
Lees meer »


Inspiratie: tips voor de ideale festivalbruiloft

Het festivalseizoen is weer begonnen. Heerlijk over het gras of door het bos struinen op je comfortabele schoenen, genieten van goed eten bij foodtrucks en natuurlijk een mooi feest onder het genot van live muziek. En waarom zou je dat niet als thema voor je bruiloft gebruiken? Covers Couture geeft je graag wat tips voor de ultieme festivalbruiloft!
Lees meer »


Atelier Pronovias: de trends van 2017

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent maar één ding: nieuwe trends en bruidsmode! Als je ons op Facebook volgt, zul je vast hebben gezien dat Alexandra en Delia al veel op reis zijn geweest om de mooiste parels van jurken weer in te kopen. Ook waren ze bij de fantastische show van Atelier Pronovias, waar de nieuwe trends van 2017 altijd al een beetje voelbaar zijn.
Lees meer »


Vijf stijlen voor de bruidsmoeder

Het is alweer bijna zover: volgend weekend is het moederdag! Ook bij Covers Couture vinden we moeders onwijs belangrijk. Voor de bruiloft van je zoon of dochter, helpen we je dan ook heel graag om er prachtig uit te zien. Dat doen we met onze uitgebreide bruidsmoedercollectie! Om een beetje in de stemming te komen, zetten we vijf stijlen op een rij.
Lees meer »


Wat kun je allemaal met… Tule!

Als je op zoek gaat naar je droomjurk, moet je ontelbaar veel keuzes maken. Niet alleen het model moet bij je passen, je moet je ook fijn vinden in de stof die je draagt. Eén van de stoffen die bij heel veel jurken terugkomt, is tule! Maar wat is dat precies en wat kun je daar allemaal mee als het om jouw droomjurk gaat?
Lees meer »


Covers Couture 2017 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies