Bekijk de trouwtrends 2024

Trouwjurken vind je bij Covers bruidsmode

 Bij Covers slaag je voor je unieke droom trouwjurk! Bij Covers Bridal Couture in Utrecht bieden we de grootste 2024 collectie unieke trouwjurken en bruidsjurken van topmerken. Van bohemian trouwjurken tot romantische trouwjurken en van klassieke trouwjurken tot minimalistisch of haute couture trouwjurken, we’ve got it all. Het uitzoeken van een bruidsjurk kan overweldigend zijn, onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je de jurk van je dromen te vinden. Hieronder vind je onze gehele collectie jurken. Via de Dressfinder (filters) kun je eenvoudig eigenschappen ingeven om zo de trouwjurk van jouw dromen te vinden! Wij zijn ook hét adres voor de grootste collectie exclusieve trouwjurken van internationale topmerken.

De collectie 2024 is meer dan leuk en zo divers. Je hebt veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen en voor elke bruid hebben wij een passende trouwjurk. Maar uiteindelijk moet je deze trouwjurken toch echt passen om er een gevoel bij te krijgen. Get ready to fall in love met onze prachtige collectie trouwjurken & bruidsjurken van bruidsmode designers als Mia Lavi, Milla Nova, Wona Concept, Jesus Peiro, Anna Kara, Eva Lendel, Love Story Bride en meer! Bij ons vind je jurken in iedere maat en voor ieder figuur. Wist je dat Covers Bridal Couture is VIP Premium Dealer van Pronovias is? Dat betekent dat we de grootste collectie Pronovias trouwjurken in huis hebben.
Je kunt uiteraard ook eerst even bij onze designers kijken!

Dressfinder

MERKEN
MERKEN
PRIJSINDICATIES
PRIJSINDICATIES
SILHOUET
SILHOUET
STIJL
STIJL
KENMERKEN
KENMERKEN

Je grootste collectie romantische trouwjurken van topmerken

Onze bruidsmode winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort jurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. Bij Covers bruidsmode vinden wij het uitzoeken van je trouwjurk een feest! Onze stylistes doen er alles aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen en te zorgen dat jij je geborgen voelt. Dat je je bloot durft te geven en hardop durft te dromen. 

Covers Bridal Couture staat voor een plek waar je oprechte aandacht krijgt en waar mensen werken die je een eerlijk advies geven over de aankoop van je droom trouwjurk. Eigenlijk is het een plek die zó warm en vertrouwd is, dat het als thuiskomen voelt. Dat is namelijk precies waar Covers Bruidsmode voor staat.

Covers Bridal Couture is een bruidsmodewinkel voor the bride who follows her dreams. Onze mooie winkel is gevestigd in het gezellige en altijd bruisende centrum van Utrecht.

De dag die ze ‘de mooiste dag van je leven’ noemen.

Je wilt dat het een trouwdag wordt die een onuitwisbare indruk achterlaat, waar iedereen later met veel plezier aan terugdenkt. Ook wil je in aanloop naar jouw bruiloft intens kunnen genieten van ieder belangrijk moment. Bijvoorbeeld het moment waarop je jouw bruidsjurk gaat uitzoeken.

De stylistes van Covers begrijpen helemaal hoe belangrijk zo’n moment voor je is. Ze maker er daarom altijd een klein feestje van en schenken je een onvergetelijke ervaring op weg naar de grote dag.

nl_NL