Bekijk de trouwtrends 2024

Trouwjurken vind je bij Covers bruidsmode

 Bij Covers slaag je voor je unieke droom trouwjurk! Bij Covers Bridal Couture bieden we de grootste 2024 collectie unieke trouwjurken en bruidsjurken van topmerken. Van bohemian trouwjurken tot romantische trouwjurken en van klassieke trouwjurken tot minimalistisch of haute couture trouwjurken, we’ve got it all. Het uitzoeken van een bruidsjurk kan overweldigend zijn, onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je de jurk van je dromen te vinden. Hieronder vind je onze gehele collectie trouwjurken. Via de Dressfinder (zoek de juiste trouwjurk) kun je eenvoudig eigenschappen ingeven om zo de trouwjurk van jouw dromen te vinden! Wij zijn ook hét adres voor de grootste collectie exclusieve trouwjurken van internationale topmerken.

De trouwjurken collectie 2023 is meer dan leuk en zo divers. Je hebt veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen en voor elke bruid hebben wij een passende trouwjurk. Maar uiteindelijk moet je deze trouwjurken toch echt passen om er een gevoel bij te krijgen. Get ready to fall in love met onze prachtige collectie trouwjurken & bruidsjurken van bruidsmode designers als Mia Lavi, Milla Nova, Wona Concept, Jesus Peiro, Anna Kara, Eva Lendel, Love Story Bride en meer! Bij ons vind je trouwjurken in iedere maat en voor ieder figuur. Wist je dat Covers Bridal Couture is VIP Premium Dealer van Pronovias is? Dat betekent dat we de grootste collectie Pronovias trouwjurken in huis hebben.

MERKEN
MERKEN
PRIJSINDICATIES
PRIJSINDICATIES
SILHOUET
SILHOUET
STIJL
STIJL
KENMERKEN
KENMERKEN
8154_MISTRAL_ROSA_CLARA_COUTURE_3
Mistral
Preston 1
Preston
Dita 1
Dita
Demia 2
Demia
Satie 2
Satie
Minora-1
Minora
8119_MARSEL_ROSA_CLARA_COUTURE_3
Marsel
8E22_DINARA_ROSA_CLARA_3
Dinara
Blair-1
Blair
Dutchess-3
Dutchess
Flax-1
Flax
Poliana-1
Poliana
Proxima-1
Proxima
Ricca-1
Ricca
Dulcinea-1
Dulcinea
Marsha 1
Marsha
ASH-B
Ash
KILAUEA-B
Kilauea
8B33_LUCIA_ALMA_NOVIA_1
Lucia
7A25_VENUS_ROSA_CLARA_3
Venus

Je grootste collectie romantische trouwjurken van topmerken

Onze bruidsmode winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. Bij Covers bruidsmode vinden wij het uitzoeken van je trouwjurk een feest! Onze stylistes doen er alles aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen en te zorgen dat jij je geborgen voelt. Dat je je bloot durft te geven en hardop durft te dromen. Covers Bridal Couture staat voor een plek waar je oprechte aandacht krijgt en waar mensen werken die je een eerlijk advies geven over de aankoop van je droom trouwjurk. Eigenlijk is het een plek die zó warm en vertrouwd is, dat het als thuiskomen voelt. Dat is namelijk precies waar Covers Bruidsmode voor staat.

Meer dan 20 verschillende trouwjurk Designers

De grootste collectie bruidsjurken, unieke en romantische trouwjurken van topmerken. Onze winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. De onbetaalbare blik van een bruid in haar droomjurk, dat is waar wij het voor doen. Als we samen de jurk van jouw dromen hebben gevonden maken we je outfit compleet met de juiste bruidsmode accessoires. We dress your dream!