Bekijk de trouwtrends 2023

Here

for you!

Covers Couture is een bruidsmodewinkel voor the bride who follows her dreams. Onze mooie winkel is gevestigd in het gezellige en altijd bruisende centrum van Utrecht.

Covers Bridal Couture is gevestigd aan de Choorstraat 25 in hartje centrum Utrecht. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt je auto parkeren in de nabij gelegen parkeergarage Springweg, toets op je GPS Strosteeg in en volg daarbij bordje Springweggarage

Bij Covers Bridal Couture werken we uitsluitend op afspraak. Onze stylistes nemen uitgebreid de tijd voor iedere bruid zodat zij zich geborgen voelt en een onvergetelijke dag heeft. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan hier. Liever eerst nog even inspiratie opdoen? Ontdek onze dressfinder! Door middel van een aantal eigenschappen aan te vinken waar de trouwjurk van jouw dromen aan moet voldoen krijg je een ruime selectie van passende jurken te zien. We adviseren natuurlijk wel de jurk echt aan te passen voor een optimale ervaring. De stylistes geven passend advies waardoor jullie samen tot de perfect match komen!

We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Neem liever niet meer dan 3 mensen mee omdat veel verschillende meningen je keuze eigenlijk alleen maar lastiger maken. Wij werken met knusse en gezellige privéruimtes met veel privacy. Er is voldoende ruimte voor iedereen maar het zijn natuurlijk geen balzalen. Het is daarom voor iedereen comfortabeler wanneer de groep daarom niet te groot is.

Onze ‘made to order’ jurken kosten tussen de €2.000,- en €4.500,-. Op onze designer pagina kan je ook de trouwjurken per merk bekijken. Zo weet je precies welke merken er binnen jouw budget vallen.

vanaf 25/2/2022 is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen .

Het kan zo zijn dat de levertijd van bepaalde jurken iets vertraagd wordt door het Coronavirus. Dit weten wij niet van tevoren.

We adviseren dan ook, zeker in deze situatie, 12 maanden voor je bruiloft je eerste pasafspraak in te plannen en om je jurk minimaal 9 maanden voor je bruiloft te kopen. Normaliter is dit tussen de 6 en 9 maanden. Mocht je al sneller trouwen, zijn er altijd mogelijkheden en kun je bij vragen altijd contact met ons opnemen.

Wij adviseren 12 maanden voor je bruiloft beginnen met zoeken naar de jurk, en minimaal 9 maanden voor aanvang van de bruiloft de jurk te kopen.

Bij Covers Bridal Couture duurt een afspraak 2 uur. Dit geeft ons voldoende tijd om jou wat beter te leren kennen, persoonlijk advies te geven en samen tot  ‘de trouwjurk’ te komen.

Voor een eerste pas plannen wij altijd 1 uur in.

 

We adviseren je om huidkleurig naadloos lingerie te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de jurken. Omdat het belangrijk is dat we jouw jurk in de juiste lengte maat bestellen, is het handig als je van te voren al weet of je platte schoenen of hakken gaat dragen op je trouwdag. Nog beter, neem je trouwschoenen vast mee als je deze al hebt. Graag willen we benadrukken dat het belangrijk is om neutrale, of geen make-up te dragen zodat onze jurken schoon blijven.

Als je je jurk hebt uitgekozen doe je een aanbetaling van 50%, bij de eerste pasafspraak de volgende 40% en laatste 10% betaal je wanneer je jouw jurk op komt halen en deze perfect zit.

Wij werken voor het reinigen van trouwjurken altijd samen met Puress. Zij komen je trouwjurk ophalen en brengen hem na het reinigen weer netjes retour. Ook zorgen zij ervoor dat ieder lovertje, kraaltje of borduursel in tact blijft en dat de stof niet krimpt. Mocht je trouwjurk na de bruiloft licht beschadigd zijn, dan herstellen zij deze kleine beschadigingen gratis voor je.

Contact Puress

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 5 personen voor nieuwe bruiden, dat is inclusief de bruid als stralend middelpunt.

Voor bruiden die reeds een jurk gekocht hebben en voor hun eerste afpasafspraak komen hanteren wij een maximale groepsgrootte van personen, dat is inclusief de bruid als stralend middelpunt.