for you!

Covers Couture is een bruidsmodewinkel voor the bride who follows her dreams. Onze mooie winkel is gevestigd in het gezellige en altijd bruisende centrum van Utrecht.

Waar vind ik de winkel van Covers Bridal Couture?

Covers Bridal Couture is gevestigd aan de Choorstraat 25 in hartje centrum Utrecht. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt je auto parkeren in de nabij gelegen parkeergarage Springweg, toets op je GPS Strosteeg in en volg daarbij bordje Springweggarage

Moet ik persé een afspraak maken?

Bij Covers Bridal Couture werken we uitsluitend op afspraak. Onze stylistes nemen uitgebreid de tijd voor iedere bruid zodat zij zich geborgen voelt en een onvergetelijke dag heeft. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan hier. Liever eerst nog even inspiratie opdoen? Ontdek onze dressfinder! Door middel van een aantal eigenschappen aan te vinken waar de trouwjurk van jouw dromen aan moet voldoen krijg je een ruime selectie van passende jurken te zien. We adviseren natuurlijk wel de jurk echt aan te passen voor een optimale ervaring. De stylistes geven passend advies waardoor jullie samen tot de perfect match komen!

Wie kan ik meenemen naar mijn afspraak?

We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Neem liever niet meer dan 3 mensen mee omdat veel verschillende meningen je keuze eigenlijk alleen maar lastiger maken. Wij werken met knusse en gezellige privéruimtes met veel privacy. Er is voldoende ruimte voor iedereen maar het zijn natuurlijk geen balzalen. Het is daarom voor iedereen comfortabeler wanneer de groep daarom niet te groot is.

Wat kost een trouwjurk bij Covers Bridal Couture?

Onze ‘made to order’ jurken kosten tussen de €1.500 en de €5.500 euro. Op onze designer pagina kan je ook de trouwjurken per merk bekijken. Zo weet je precies welke merken er binnen jouw budget vallen.

Moet ik een mondkapje op naar mijn afspraak?

Ja, we willen alle bruiden en hun entourage vragen om mondkapjes te dragen.

Hebben jullie deze zelf niet? Geen probleem, wij voorzien jullie graag!

Heeft het Coronavirus invloed op de levertermijn van mijn jurk?

Het kan zo zijn dat de levertijd van bepaalde jurken iets vertraagd wordt door het Coronavirus. Dit weten wij niet van te voren.

We adviseren dan ook, zeker in deze situatie, 9 maanden voor je bruiloft je eerste pasfaspraak in te plannen en om je jurk 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te kopen.

Wanneer start ik met de zoektocht naar mijn droomjurk?

We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken en om je jurk 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te kopen. De fabricage- en levertijden verschillen namelijk per designer. Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw huwelijk op korte termijn wilt plannen.

Hoelang duurt een afspraak?

Bij Covers Bridal Couture duurt een afspraak 2,5 uur. Dit geeft ons voldoende tijd om jou wat beter te leren kennen, persoonlijk advies te geven en samen tot  ‘de trouwjurk’ te komen.

Wat moet ik naar mij afspraak meenemen?

We adviseren je om huidkleurig naadloos lingerie te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de jurken. Omdat het belangrijk is dat we jouw jurk in de juiste lengte maat bestellen, is het handig als je van te voren al weet of je platte schoenen of hakken gaat dragen op je trouwdag. Nog beter, neem je trouwschoenen vast mee als je deze al hebt. Graag willen we benadrukken dat het belangrijk is om neutrale, of geen make-up te dragen zodat onze jurken schoon blijven.

Hoe kan ik betalen bij Covers Bridal Couture?

Als je je jurk hebt uitgekozen doe je een aanbetaling van 50%, bij de eerste pasafspraak de volgende 40% en laatste 10% betaal je wanneer je jouw jurk op komt halen en deze perfect zit.

Dragen de stylistes mondkapjes?

Ja, al onze stylistes dragen een mondkapje en houden gepaste afstand.

Hoeveel personen mag ik meenemen naar mijn afspraak?

Op dit moment mogen er 2 personen mee komen naar de eerste afspraak, dat is dus 3 inclusief de bruid als stralend middelpunt.

Voor de afpas afspraak vragen wij om 1 gast mee te nemen.

voor de jurk van
jouw dromen?

Let’s get dressed

In onze online agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk je afspraak in!

Heb je nog vragen? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.