VACATURE BRUIDSMODE STYLISTE

Accessoires

Je wilt dat het een trouwdag wordt die een onuitwisbare indruk achterlaat, waar iedereen later met veel plezier aan terugdenkt. Ook wil je in aanloop naar jouw bruiloft intens kunnen genieten van ieder belangrijk moment. Bijvoorbeeld het moment waarop je jouw bruidsjurk gaat uitzoeken.

Details make the difference! Om jouw look helemaal af te maken hebben we ook een ruim assortiment aan prachtige accessoires. De mooiste sieraden en headpieces van Maison Sabben, Lizeron Paris, Poirier bridal en Ivory en Co, prachtige sluiers, bontjes, stola’s en jasjes van verschilden designers en vrouwelijke en functionele lingerie van Poirier bidal.

Maison

Sabben

De prachtige sieraden en haaraccessoires van Maison Sabben worden ontworpen en gemaakt in Frankrijk. Ze zijn super verfijnd en sophisticated en maken je look helemaal compleet! Benieuwd hoe deze Maison Sabben accessoires jouw staan? Maak een afspraak.

Heb je vragen over Maison Sabben? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.

Lizeron

Paris

Sophisticated, minimalistisch en oh-zo chique. Al deze prachtige items worden met de hand gemaakt in Parijs.

Benieuwd naar hoe deze haaraccesoires bij jouw jurk staan? Maak een afspraak.

Heb je vragen over Lizeron Paris? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.

Ivory

&co

Tiara’s worden al eeuwen door vrouwen gedragen en ze staan symbool voor schoonheid en elegantie. Ivory & Co. zijn vastbesloten deze traditie in stand te houden en hebben daarom absolutely stunning headpieces ontworpen. Saai en traditioneel? Absoluut niet! Laat je betoveren door onze prachtige collectie.

Heb je vragen over Ivory & Co? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.

Madame

Seguin

For your wedding day and ever after! Heerlijk warm, zacht en comfortabel. De prachtige collectie wordt in Mongolië geproduceerd, van het mooiste Cashmere dat gesponnen wordt door Mongoolse herders. Met een product van Madame Seguin support je de lokale bevolking in Mongolië en heb je een lifetime pleasure van je aankoop.

Heb je vragen over Madame Segrijn? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.

Poirier

Bridal

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk dropdead gorgeous uitzien! De bruidsaccessoires van Poirier mogen dan absoluut niet ontbreken. Onze collectie bevat een uitgebreid aanbod: van ceinturen en sluiers tot bruidslingerie.

Heb je vragen over Poirier bridal? Mail naar info@covers.nl of stuur ons een berichtje op social media.

nl_NL