fbpx

Designer Days – oktober – januari lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Eigenschappen
  • Prijsindicaties

De grootste collectie 2020 Pronovias trouwjurken vind je bij Covers

Pronovias trouwjurken zijn immens populair. En dat is niet voor niets. Pronovias staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid en elegantie. Covers Couture is een VIP Premium Dealer voor de trouwjurken van Pronovias. Je vindt bij ons de grootste en meest up-to-date collectie van de schitterende bruidsjurken van dit wereldwijd zeer geliefde merk. In onze bruidsmodewinkel in Utrecht vind je de grootste collectie Pronovias bruidsmode. De collectie Pronovias bruidsmode houden we zeer up-to-date. Covers Couture in Utrecht is zelfs VIP Premium Dealer voor de Pronovias trouwjurken.

Pronovias trouwjurken zijn wereldwijd populair

Pronovias heeft al vele internationale successen geboekt als het om bruidsmode gaat. Op de catwalk, maar zeker ook in de winkels. Talloze bruiden waarderen de klassieke, elegante uitstraling van de Pronovias trouwjurken. Het bruidsmodemerk staat bekend om de verschillende sferen en lijnen binnen de trouwjurkcollecties. Pronovias gebruikt luxe stoffen bij het vervaardigen van zijn trouwjurken. Met stoffen als kant en zijde creëert het label die klassieke, elegante en vrouwelijke bruidsjurken. Heb je nu direct nog vragen over onze trouwjurken of collecties? Maak direct een pasafspraak!

Kom je eigen Pronovias trouwjurk passen in Utrecht!

Als jij ook valt voor de schitterende bruidsjurken van dit geliefde bruidsmodemerk, nodigen we je uit om jouw droomjurk te komen passen in onze bruidsmodezaak. Onze stylistes hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag bij het vinden van je droomjurk, die de mooiste dag van je leven compleet maakt. Ze nemen je bij de hand en helpen je met advies over de jurk, de schoenen én de accessoires. Zo weet je zeker dat jij er straks stralend uitziet.

Meer van Covers

Covers op Facebook

Covers op Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Covers op Instagram

Covers op Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2019 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies