fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Merk-bruidsjurk kopen? Ontdek het Nederlandse Modeca

Een bruidsjurk van het Nederlandse merk Modeca is eenvoudig, stijlvol en toch uitdagend. Sexy trouwjurken winnen weer aan populariteit. En het Nederlandse merk Modeca speelt daarop in door met een uitdagende collectie bruidsjurken te komen. Zonder in te leveren op het gevoel voor stijl. Veel bruiden kiezen voor een merk-bruidsjurk. En een bruidsjurk van het merk Modeca is dan een goede keuze. Want hoe leuk is het om in een trouwjurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt elk jaar met een frisse, modieuze collectie, die de moderne bruid zeer aanspreekt. Al ruim 60 jaar is Modeca een begrip binnen de internationale bruidsmodewereld.

Bruidsjurk van een uitdagend merk kopen?

De collectie van Modeca is stijlvol, uitdagend en een tikkeltje vintage. Je ziet dat de ontwerper zich heeft laten inspireren door het klassiek ballet. Maar zeker ook door de geschiedenis van de mode. (En stiekem is een vleugje vintage best leuk.) Modeca maakt prachtig afgewerkte bruidsjurken van mooie stoffen. En met oog voor detail.

Kom je merk-bruidsjurk passen in Utrecht

Laat je verleiden door de stijlvolle en tikkeltje sexy trouwjurken van Modeca! Kom ze passen in onze bruidsmodezaak in het prachtige centrum van Utrecht. Onze stylistes helpen je graag met hun advies. En heb je je droomjurk gevonden? Dan maken we je look compleet met de juiste schoenen en sieraden. Klaar voor je grote dag! Maak direct een pasafspraak!

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies