fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Ladybird trouwjurken bij Covers in Utrecht

Met een trouwjurk van Ladybird maak jij het plaatje van de perfecte bruiloft compleet. Houd jij van trouwjurken met een klassieke pasvorm? Ontdek dan Ladybird trouwjurken! Dit Nederlandse bruidsmodemerk ontwerpt prachtige trouwjurken die betaalbaar zijn voor iedereen. Ontdek de prachtige Ladybird trouwjurken online. De trouwjurken van Ladybird zijn romantisch en hebben een goede pasvorm. Ook is het maatbereik van de Ladybird trouwjurken groot. En ook heel fijn: de jurken van Ladybird passen in elk budget, want ze zijn scherp geprijsd. Ontdek de Ladybird trouwjurken online op onze website.

Kenmerken van de trouwjurken van Ladybird

Ladybird komt elk jaar weer met mooi bewerkte topjes, wijde rokken en adembenemende slepen. De ontwerper gebruikt hoogwaardige stoffen, zoals kant. De stoffen zijn licht en vallen soepel, waardoor de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Een leuk detail: de applicaties zijn vaak in meerdere kleuren te krijgen. Hierdoor kun je je trouwjurk een persoonlijke touch geven. Ook fijn: Ladybird heeft bij de straplessjurken vaak een jasje of bolero. Daardoor zijn deze trouwjurken ook zeer geschikt voor bruiloften in de herfst en winter. Of voor in de kerk.

In de collecties van Ladybird vind je vaak ook enkele aparte modellen. En korte jurkjes. Deze trouwjurken zullen je verrassen! En natuurlijk zijn ze geschikt voor de moeder van de bruid. Je vindt enkele van de Ladybird trouwjurken hieronder. Ben je benieuwd of de trouwjurken online net zo mooi zijn als in het echt (of andersom)? Maak dan direct een pasafspraak.

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies