Rembo Styling
Vernieuwend, jong en hip is het merk Rembo Styling. Rembo styling begrijpt helemaal waar de bruid anno nu naar opzoek is. Met een combinatie van zowel vintage als een romantische uitstraling verassen ze elk jaar weer met een unieke collectie aan prachtige trouwjurken.

Prijsklasse

1400-2000
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Rembo Styling trouwjurken bij de grootste bruidsmode boetiek van Nederland

Wil jij in een designer trouwjurk trouwen? Ontdek nú de trouwjurken van Rembo Styling. Rembo is een bruidsmodemerk uit België, dat aan de wieg stond van heel wat vernieuwende trends op het gebied van bruidsmode. Altijd vernieuwend, jong en fris. Dát is Rembo Styling. De moeite van het bekijken waard, vinden wij. Inspirerende trends op het gebied van designer-trouwjurken. Rembo Styling heeft er heel wat voortgebracht. Om die reden mag dit exclusieve bruidsmodemerk uit België zich gerenommeerd noemen. Het bruidsmodemerk wordt ook steeds populairder bij Nederlandse bruiden. En dat is niet voor niets. Boho of bohemian (Vintage-achtige) trouwjurken met een romantische uitstraling. Dat die jong en vernieuwend kunnen zijn, bewijst het bruidsmodemerk Rembo Styling jaar na jaar. Het jonge team van designers verrast vriend en vijand elk jaar weer met een vernieuwende bruidsmodecollectie, waarmee ze internationaal respect afdwingen.

Designer-trouwjurk van Rembo Styling: perfecte pasvorm De pasvorm van een designer-trouwjurk van Rembo is fantastisch! Het is zelden nodig om grote aanpassingen aan de pasvorm te doen. Is dit wel nodig? Dan hebben wij korte lijntjes met het team dat deze aanpassingen doet. Zo weet je zeker dat je droomjurk op tijd klaar is. Kom jouw perfecte trouwjurk passen in Utrecht! Onze stylistes helpen je graag bij het passen van designer-trouwjurken. Heb je nog een vraag over de trouwjurken van Rembo Styling of over de trouwjurken van een ander bruidsmodemerk?