fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Designer Days

Nieuw bij Covers! Best-sellers passen van topdesigners

Yes! Het is bijna tijd voor een nieuwe editie van de Covers designer days. Tijdens deze periode hebben wij bij Covers een uniek aanbod van één specifieke designer, in dit geval Pronovias. Die dagen vind je bij ons al onze favoriete jurken uit de nieuwe collectie van het merk (+ eventueel tijdloze favorieten van het merk) én kun je deze direct ook passen. Zodat jij alle kans krijgt om een jurk te vinden van jouw favoriete designer of merk.

De komende maanden hebben we Designer days van de merken Pronovias, Jesus Peiro, Anna Kara, Rembo styling en Marylise. Zit jouw droom merk hierbij? Klik hieronder op het desbetreffende merk voor meer informatie en maak gelijk een afspraak.

Pronovias

geweest

 

Jesus Peiro

geweest

Anna Kara

geweest 

Rembo Styling & Marylise

9 t/m 12 januari

Rembo Styling

Rembo styling is een bruidsmodemerk uit België, dat aan de wieg stond van heel wat vernieuwende trends op het gebied van bruidsmode. Altijd vernieuwend, jong en fris. Dát is Rembo Styling. Het bruidsmodemerk wordt ook steeds bekender bij de Nederlandse bruid. En dat is niet voor niets. Vintage-achtige trouwjurken met een romantische uitstraling – yes, wij zijn fan!

Marylise

Marylise is ook een Belgische bruidsmodemerk, dat trouwjurken van een stijlvolle eenvoud ontwerpt. Er worden in de bruidsjaponnen van Marylise soepele stoffen gebruikt met subtiele accenten van kristal of kleur. Wil je een elegante niet opzichtige bruidsjapon dan is de collectie trouwjurken van Marylise een must see.

Wat kan je verwachten tijdens de Covers Design Experience?

Tijdens de Covers Designer Experience kunnen jullie gedurende vier dagen best-sellers én de nieuwste trouwjurken van door ons geselecteerde designers passen. Dit is dus je kans om van jouw favoriete designer heel veel prachtige trouwjurken te kunnen passen! Alles voor de bruid heeft Covers in huis: een prachtige bruidsmodecollectie van maar liefst 20 internationale topdesigners. Dé trouwtrends voor 2020, tips and tricks, bubbels en heel veel gezelligheid. En zoals altijd gaan de Covers girls natuurlijk vol enthousiasme en passie met jou op zoek naar jouw droomjurk.

Jouw pasafspraak verloopt verder als een ’normale’ pas afspraak. We hebben dus alle tijd voor je, en jurken van andere merken en designers zijn ook gewoon te passen. Wel krijg je tijdens een designer week een leuke attentie van het merk.

Maak nu telefonisch (030-231 25 67), of via de website jouw pas afspraak!

We love to see you soon

<<afspraak maken>>
Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies