Pronovias
Pronovias Trouwjurken vind je bij Covers. De Spaanse designer Pronovias is wereldwijd trendsetter in bruidsmode. Vanwege het brede assortiment trouwjurken omvat het merk verschillende soorten stylen Romantisch, Modern, Klasssiek, Minimalistisch en Exclusief. Covers is VIP Premium Dealer en dat betekent dat we de grootste en mooiste collectie Pronovias trouwjurken hebben.

Prijsklasse

1800-3000
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Pronovias trouwjurken vind je bij Covers

Pronovias trouwjurken zijn immens populair. En dat is niet voor niets. Pronovias staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid en elegantie. Covers Bridal is een VIP Premium Dealer voor de trouwjurken van Pronovias. Covers Bridal Couture in Utrecht is zelfs VIP Premium Dealer voor de Pronovias trouwjurken. Je wilt dat het een trouwdag wordt die een onuitwisbare indruk achterlaat, waar iedereen later met veel plezier aan terugdenkt. (Je wilt natuurlijk dat jullie een trouwdag een onuitwisbare herinnering achterlaat, waarbij iedereen met ontzettend veel plezier op terug kijkt). Ook wil je in aanloop naar jouw bruiloft intens kunnen genieten van ieder belangrijk moment. Bijvoorbeeld het moment waarop je jouw Pronovias trouwjurk gaat uitzoeken. De stylistes van Covers begrijpen helemaal hoe belangrijk zo’n moment voor je is.

Pronovias trouwjurken zijn wereldwijd populair

Pronovias heeft al vele internationale successen geboekt als het om bruidsmode gaat. Op de catwalk, maar zeker ook in de winkels. Talloze bruiden waarderen de klassieke, elegante uitstraling van de Pronovias trouwjurken. Het bruidsmodemerk staat bekend om de verschillende sferen en lijnen binnen de trouwjurk collecties. Pronovias gebruikt luxe stoffen bij het vervaardigen van van haar trouwjurken. Met stoffen als kant en zijde creëert het label die klassieke, elegante en vrouwelijke bruidsjurken. Bekijk hierboven onze grote en mooie collectie van Pronovias trouwjurken. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze bruidsjurk-stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. De onbetaalbare blik van een bruid in haar droom trouwjurk, dat is waar wij het voor doen. Als we samen de bruidsjurk van jouw dromen hebben gevonden maken we je outfit compleet met de juiste bruidsmode accessoires. We dress your dream!