Modeca
Ben jij op zoek naar een stijlvolle Nederlandse designer, dan laten we je graag kennismaken met Modeca!Hun verrassende blik op de bruidsmode staat centraal. Deze designer is al 60 jaar een begrip in de internationale bruidsmodewereld en weet keer op keer de moderne bruid aan te spreken.

Prijsklasse

1500-2500
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Bruidsjurk kopen? Ontdek Modeca

Een bruidsjurk van het Nederlandse merk Modeca is eenvoudig, stijlvol en toch uitdagend. Ze hebben een grote diversiteit aan verschillende stijlen Romantisch, minimalisch, klassiek en fit & flare trouwjurken je vindt ze alemaal bij deze pure nederlandse designer. Veel bruiden kiezen voor een mooie betaalbare designer bruidsjurk (merk-bruidsjurk. ) En een bruidsjurk van de designer (het merk) Modeca is dan een goede keuze. Want hoe leuk is het om in een trouwjurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt elk jaar met een frisse, modieuze collectie, die de moderne bruid zeer aanspreekt. Al ruim 60 jaar is Modeca een begrip binnen de internationale bruidsmodewereld.

Bruidsjurk van een uitdagend merk kopen?

De bruidsjurken collectie van Modeca zijn prachtig en mooi afgewerkt met mooie details zoals kraaltjes, en kant. tevens zijn er vaak meerdere opties naast het traditionele ivoor zoals nude of sand kleur mogelijk. Maar zeker ook door de geschiedenis van de mode. (En stiekem is een vleugje vintage best leuk.) Modeca maakt prachtig afgewerkte bruidsjurken van mooie stoffen. En met oog voor detail. Kom je merk-bruidsjurk passen in Utrecht
Laat je verleiden door de stijlvolle en tikkeltje sexy trouwjurken van Modeca! Kom ze passen in onze bruidsmodezaak in het prachtige centrum van Utrecht. Onze stylistes helpen je graag met hun advies. En heb je je droomjurk gevonden? Dan maken we je look compleet met de juiste schoenen en sieraden. Klaar voor je grote dag!