Ladybird
Met een breed scala aan trouwjurken met een goede pasvorm, en mogelijkheden voor elk budget, is Ladybird een aanrader om eens te bekijken. De trouwjurken van Ladybird zijn romantisch en hebben veelal een klassieke vorm.

Prijsklasse

1500-2000
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Ladybird trouwjurken bij Covers Bridal Couture in Utrecht

Met een trouwjurk van Ladybird maak jij het plaatje van de perfecte bruiloft compleet. Houd jij van trouwjurken met een klassieke pasvorm? Ontdek dan Ladybird trouwjurken! Dit Nederlandse bruidsmodemerk ontwerpt prachtige trouwjurken die betaalbaar zijn voor iedereen. Ontdek de prachtige Ladybird trouwjurken online. De trouwjurken van Ladybird zijn romantisch en hebben een goede pasvorm. Ook is het maatbereik van de Ladybird trouwjurken groot. En ook heel fijn: de jurken van Ladybird passen in elk budget, want ze hebben een mooie Prijs /kwaliteit verhouding( zijn scherp geprijsd). Ontdek de Ladybird trouwjurken online op onze website.

Kenmerken van de trouwjurken van Ladybird

Ladybird komt elk jaar weer met mooi bewerkte topjes, wijde rokken en adembenemende slepen. De ontwerper gebruikt hoogwaardige stoffen, zoals kant. De stoffen zijn licht en vallen soepel, waardoor de vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Tevens is het mogelijk om door ons atelier wijzigingen aan te brengen in het patroon zoals, het toevoegen van een kapmouw, lange mouw, of om een rug te verhogen en details toe te voegen, zodat de japon ook geschikt is voor een kerkelijk huwelijk.

In de collecties van Ladybird vind je vaak ook enkele aparte modellen. Deze trouwjurken zullen je verrassen! Je vindt enkele van de Ladybird trouwjurken hieronder. Ben je benieuwd of de trouwjurken online net zo mooi zijn als in het echt (of andersom)? Maak dan direct een pasafspraak.