De designers die we tot nu toe hebben uitgelicht, komen niet echt uit de buurt. Vandaag zoeken we het wat dichter bij huis: we stellen je graag voor aan het Nederlandse merk Ladybird!

416032_1437
Als er een lieveheersbeestje, een ladybird, op je landt, brengt dat geluk. En dat is precies wat Ladybird wil doen. Het symbool van de liefde dat ook nog eens geluk brengt, een mooiere naam kun je bijna niet bedenken voor een merk van trouwjurken! Zoals ze zelf zeggen: Ladybird geeft elke trouwjurk een beetje extra geluk mee. En dat op de gelukkigste dag van je leven.
316030 ivory lace-up_00653
Maar waar komt dit merk nou eigenlijk vandaan? Net als veel andere merken die we bij Covers verkopen, is ook Ladybird een familiebedrijf, en niet bepaald een nieuwe. In 1970 richtte meneer Van den Brink senior Sarlini Bruidsmode op. In de jaren 80 begint hij zelf trouwjurken te importeren. Een decennium later worden er zelf trouwjurken in productie genomen en veranderen ze de naam in Ladybird.
42005LX-ivory-II
Ladybird heeft inmiddels een zeer uitgebreide collectie. De jurken beperken zich niet tot een bepaalde stijl, maar bijna elke bruid kan wel een jurk in haar stijl vinden. Van grote prinsessenjurken tot elegante of bescheiden modellen. En het mooie is dat de jurken altijd origineel zijn. Een van de dingen die Ladybird daarnaast heel belangrijk is, is dat jouw figuur mooi wordt geaccentueerd. Vandaar ook de veelzijdigheid in modellen!
316012_0996
De jurken van Ladybird worden alleen verkocht in zorgvuldig geselecteerde speciaalzaken. Ladybird kijkt of de service goed is in de winkels en bepaalt op basis daarvan of een winkel Ladybird-jurken mag verkopen. Dat Covers daarbij hoort, daar zijn we best een beetje trots op!
35013_1_2253
We mogen één Ladybird-jurk weggeven! Op Facebook kun je meedoen met onze winactie. Trouw jij straks in een jurk die je extra geluk brengt?
BM35133_3376