YESS TO THE DRESS

Ben jij een bride toe be en vraag je je af welk type trouwjurk bij jouw figuur past?
We’ve got you covered!

Of je nou een voller figuur hebt, heel slank bent, een grote boezem of vollere billen hebt; voor ieder type bruid is er een passende trouwjurk! Onze stylistes helpen je graag en hebben voor jou een aantal modellen trouwjurken op een rijtje gezet.

APPELFIGUUR

Als je een appelfiguur hebt, staat een A-lijn trouwjurk je fantastisch. Zoek naar een trouwjurk die het smalste gedeelte van je taille accentueert. Een diepe decolleté zal je prachtig staan, zolang jij je daar maar prettig bij voelt. Om het af te maken, kun je gaan voor een mooie sleep!

PEERFIGUUR

Meer een peerfiguur? Dan kun je het beste gaan voor losvallende trouwjurken, zoals A-lijn trouwjurken of prinsessen trouwjurken. Het staat je waarschijnlijk wél net iets mooier wanneer je voor een grotere rok gaat. Ook jou staat een lage decolleté prachtig: dit accentueert je slanke bovenlichaam.

PLUS SIZE

Ben je gezegend met prachtige ronde vormen? Het is bij jouw figuur mooi om voor een trouwjurk te gaan, waar de rok iets onder de borst begint. Kies niet voor al te fijne stoffen, als die verkeerd vallen, benadeelt dat je figuur. Fan van fijne stoffen? Kies voor een trouwjurk met een stevige onderjurk.

RECHT FIGUUR

Heb je juist een recht figuur? Ook daar kun je alle kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar een trouwjurk die vrouwelijke vormen creëert. Maar met jouw prachtige figuur hoeft dat helemaal niet per se. Je kunt ook gaan voor een slanke trouwjurk met bijvoorbeeld een mooie lage rug.

LANG

Show those legs! Heb je mooie lange benen en wil je die best showen? Kies dan voor een trouwjurk met een smal silhouette en een split. Een strapless trouwjurk of sweetheart neckline past uitstekend bij een langer figuur.

KLEIN

Ben jij een kleine bruid? De keuze is ook voor jou enorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strapless trouwjurk? Als je de rok nét boven je natuurlijke taille laat beginnen, zul je een stuk langer ogen. Ga niet voor een enorme prinsessenjurk, dat is qua volume snel een beetje too much.

GROTE BORSTEN

Met grote borsten kan het soms best moeilijk zijn welke trouwjurk nou mooi is en fijn zit. Wil je graag een strapless trouwjurk? Ga voor een hartvormige hals. Liever niet? Dan kun je gaan voor een ronde hals. Ze leiden beide de aandacht naar je gezicht maar zijn tóch sexy zonder teveel bloot te geven.