Volgend weekend is het zover! Dan hebben we bij Covers Couture de grote sample sale. Maar wat moet je weten over onze sample sale? We beantwoorden vast vijf vragen voor je. Tot 3 of 4 juni!

Wat is een sample sale?

Een sample sale betekent hele grote kortingen. Misschien heb je op Facebook gezien dat Delia en Alexandra heel Europa door zijn gevlogen om de mooiste jurken in te kopen. Een nieuw jaar betekent namelijk een nieuwe collectie! En een nieuwe collectie betekent dat een deel van de oude collectie eruit gaat. Geselecteerde jurken die in de winkel hangen, tussen maat 38 en maat 40, maar ook met uitloop naar 42, 44 en 46, gaan daarom de verkoop in. Onder andere jurken van Pronovias, YolanCris, Ladybird Wedding Dresses, Gemy, Rembo Styling, Marylise, Cosmobella, Sincerity Bridal en nog veel meer zijn met flinke kortingen te koop, tussen de 40 en 60 procent.
2019c

Moet ik een afspraak maken?

Nee, deze twee dagen kun je gewoon binnen komen lopen. We werken op 3 en 4 juni niet met afspraken. We zijn open van 9 tot 5. Tot vier uur kun je binnenlopen om jurken te passen. Onze stylisten zijn aanwezig om je te adviseren. We hebben vier à vijf paskamers beschikbaar waar je kunt passen.

Kan ik er mijn droomjurk vinden?

Jazeker! We hebben nog steeds een grote voorraad aan jurken. Van bohemien tot klassiek, van grote prinsessenjurken tot simpele, elegante jurken. Je moet er alleen wel opletten dat het een sample sale is, en dat het kan zijn dat je maat er niet meer is. Kom dus op tijd! Tijdens twee dagen sample sale geldt namelijk: op is op. We kunnen de jurken niet meer nabestellen. Wie het eerst komt, eerst maalt! Je krijgt de jurk meteen mee in een mooie Covers-hoes. Vermaken doen we niet, maar we hebben wel goede adressen voor je zodat je het vermaken zelf kunt regelen.

Ook voor bruidsmoeders is er goed nieuws: op een geselecteerd aantal pakjes zit 50 procent korting.
5035

Welke merken zijn er allemaal te krijgen?

Heel erg veel! Onder andere Pronovias, YolanCris, Ladybird Wedding Dresses, Gemy, Rembo Styling, Marylise, Cosmobella en Sincerity Bridal. Let op, van het ene merk zijn er meer jurken dan van het andere merk. In totaal gaan er 124 jurken in de verkoop, van het ene merk meer dan het andere merk. Je mag maximaal twee jurken mee de paskamer in.

Inspiratie?

Wil je graag wat inspiratie opdoen? Daar helpen we je graag bij. Zo schreven we bijvoorbeeld eerder welke jurk bij jouw figuur past, wat je kunt met tule en inspireren we je graag voor de ideale lentebruiloft, de perfecte festivalbruiloft of een romantische Italiaanse bruiloft.

Tot 3 of 4 juni!

Voorwaarden

  • U profiteert van hoge kortingen op kleding, echter accepteren wij geen reclamaties.
  • Sample Sale wordt niet gereserveerd
  • Sample sale wordt niet geruild of geretourneerd
  • Sample sale wordt direct voldaan en door u meegenomen
  • Voor het vermaken van uw kleding kunnen wij u 3 ateliers op locatie aanraden