trouwtrends in 2020

Ook al zitten we momenteel nog net in het nieuwe collectie jaar 2019, zijn wij al volop bezig met het inkopen van de collectie van 2020 in binnen- en buitenland. Ben jij afgelopen zomer ten huwelijk gevraagd en hebben jullie besloten om te gaan trouwen in 2020? Dan ben je bij ons aan het goede adres want in dit artikel delen we de trouwtrends van 2020.

De zoektocht naar dé jurk is een unieke ervaring en ook zeer persoonlijk. Laat je inspireren door de onderstaande trends maar blijf trouw aan je gevoel & eigen smaak want dat is de succesformule die er voor zorgt dat jij zal stralen in de jurk van jouw dromen.

Wat zijn de belangrijkste trouwtrends in 2020?

We zetten de belangrijkste nieuwe trouwtrends 2020 voor je op een rij:

1) De lage rug is nog steeds groot favoriet. Strak & klassiek of juist met een elegante touch door verfijnd kant.

2) It’s all about the details: parels & pailletten zijn ook in 2020 groot favoriet bij de designers.

3) De mouw blijft ook in 2020 een grote trend! Lang, een kapmouwtje of een flairmouwtje: voor elke bride to be is er een geschikte mouw.

4) Chiffon en crêpe zijn  niet meer weg te denken van the bridal catwalk. Flowy , soft en puur en daar zijn wij het helemaal mee eens.

5) Designs met een diepe V-hals zowel op de rug als bij de decolleté.

6) Bohemian jurken met rebelse details voor een stoere finishing touch.

7) Two pieces is een opkomende trend, bruiden kiezen voor een combinatie van twee elementen in plaats van een jurk. Combineer bijvoorbeeld een mooie maxi skirt met een vrouwelijke croptop of meerdere items met elkaar!

8) Deze trend kennen we maar al te goed uit het verleden maar in 2020 maken de spaghettibandjes hun comeback.

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met deze kleine sneak preview.  Binnenkort zullen we de eerste collecties delen op onze social media kanalen dus volg ons op Facebook & Instagram voor de laatste updates rondom de nieuwe collectie van 2020.

Met een lieve groet,