fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Bruidsjurken van Yolan Cris

De zusjes Yolanda en Cris richtte in 2005 het prachtige bruidsmodemerk Yolan Cris op. En dit designerlabel heeft intussen al veel internationale successen geboekt. Val jij voor de prachtige bruidsjurken van Yolan Cris? Ontdek het! Online. Of in onze bruidswinkel in Utrecht. Je bent welkom!

Hoe ontstond het bruidsmodemerk Yolan Cris?

De zusjes Yolanda en Cris groeiden op te midden van tule, organza en zijde. Hun moeder had een goed lopende bruidsboetiek. En als kleine meisjes droomden Yolan en Cris al van bruidsjurken en ontwerpen. Ibiza, bohemien en vintage. Met die woorden omschrijf je de topcollecties trouwjurken van Yolan Cris het best. Met passie en aandacht worden alle trouwjurken met de hand vervaardigd in de ateliers in Barcelona. Daarbij gebruiken de zusjes Yolanda en Cris hoogwaardige stoffen, voor elk onderdeel van de trouwjurk. Elk detail krijgt de aandacht die het verdient. Het resultaat? Magische collecties, die jou als bruid betoveren.

Prijzen van de bruidsjurken van Yolan Cris

De bruidsjurken van Yolan Cris zitten in het hogere prijssegment. Laten we zeggen vanaf 2500 euro. Past zo’n jurk in je budget? Dan raden we je zeker aan om de betoverende bruidsjurken van dit designerlabel te komen passen. In onze bruidsmodewinkel in Utrecht kun je de jurken van dit prachtige designerlabel met eigen ogen bekijken. Bevallen de jurken je? Pas ze dan! Onze ervaren adviseuses helpen jou graag bij het vinden van de trouwjurk van je dromen. Maak snel een afspraak voor het passen van enkele trouwjurken. Of neem contact met ons op als je eerst nog wat vragen wilt stellen.

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies