Jesus Peiro
Ben jij opzoek naar een klassieke, eenvoudige en elegante bruidsjapon met moderne lijnen?Dan is Jesus Peiro de juiste designer voor je. In Barcelona wordt elke trouwjurk vol liefde en met de hand voor je ontworpen en uitgevoerd.

Prijsklasse

2000-3500
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Jesus Peiro trouwjurken bij Covers Bridal Couture

Jesus Peiro trouwjurken zijn volledig ontworpen en vervaardigd in Spanje ze staan bekend om hun pure eenvoud en hun elegante klassieke voorkomen. Als jij van een elegante verfijnde stijl houdt (moderne lijnen gaat ) en een opvallende, one-of-a-kind trouwjurk zoekt, is Jesus Peiro jouw merk! De trouwjaponnen van Jesus Peiro kenmerken zich door de eenvoud en elegantie. Ze zijn zowel klassiek en verfijnd als minimalistisch modern. In de trouwjurken worden prachtig materialen verwerkt, zoals Zwitserse organza, fijnmazige tule, zijde, kant en mikado-satijn. Maar ook voor het gebruik van meer vooruitstrevende materialen, zoals cellulose, deinzen de ontwerpers niet terug.
De stoffen in de laatste trouwjurken collectie van Jesus Peiro zijn uniek te noemen. En de neklijnen in de trouwjurken en de bolero’s zijn vaak heel ongewoon, maar daardoor prachtig. En perfect voor een bruid die een unieke trouwjurk wil dragen op haar huwelijksdag. Elke trouwjurk wordt met veel liefde gemaakt. Maak direct een pasafspraak!