Blue by Enzoani
Deze stoere en onderscheidende bruidsjurken worden gekenmerkt door het gebruik van crêpe met kanten details of kanten japonnen met prachtige accenten op de lage rug. Een collectie voor zowel de wat meer romantische of juist modernere bruid.

Prijsklasse

1500-2800
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

De grootste collectie Blue by Enzoani trouwjurken vind je bij Covers

De nieuwste bruidsjurken van Blue by Enzoani zijn er voor de elegante sexy, stijlvolle en moderne bruid. De Blue by Enzoani trouwjurken kenmerken zich door het gebruik van de nieuwste en meest hoogwaardige materialen (exclusieve materialen zoals zijde en zijdesatijn). De stijlvolle kanten detaillering zorgt voor een luxe en unieke uitstraling. In de bruidsjurken collectie van Blue by Enzoani is voor elke bruid wel een passende trouwjurk. Door de verscheidenheid aan stijlen is er een ruime keuze uit moderne, strakke, stijlvolle, elegante en romantische trouwjurken.

Alle aandacht voor de juiste trouwjurk

Onze ervaren stylistes nemen uitgebreid de tijd voor je en helpen je in alle rust te bepalen welke Blue by Enzoani trouwjurk het beste bij je past. Vervolgens zorgen onze coupeuses ervoor dat je trouwjurk precies goed valt. Zodat je er op de mooiste dag van je leven uitziet zoals je er uit wil zien: betoverend en uniek. Maak snel een afspraak bij Covers Bridal Couture in Utrecht.