Na de gezellige pasbeurten en maandenlange strikte geheimhouding mogen we hem dan eindelijk onthullen: de bruidsjurk van Jennifer Ewbank! De beeldschone zangeres gaf afgelopen zaterdag haar jawoord aan grote liefde Robin de Munk bij een heel romantisch kasteel.

Pronovias
Bruid Jennifer, bekend van het tv-programma The Voice of Holland, klopte aan bij Covers Couture om de trouwjurk van haar dromen te vinden. En dat is gelukt! Op haar grote dag straalde ze in een bruidsjapon uit de collectie van Pronovias. Het Spaanse merk is wereldwijd erg geliefd, vanwege de toonaangevende en exclusieve bruidsjurken die zij maken. De elegante jurken hebben prachtige lijnen, gedetailleerd kantwerk en zijn gemaakt van de mooiste stoffen.

Stralende bruid
Jennifer droeg het model ‘Aries’ uit de Glamour Collection van 2013. De romantisch sweetheart neklijn is subtiel bewerkt met kant, wat langzaam doorvloeit in een wijduitlopende volle rok. Om het plaatje compleet te maken, droeg ze een kathedraal sluier ook bewerkt met kant over haar loshangende haren. De gelukkige bruidegom kon zijn tranen niet bedwingen toen hij zijn prachtige bruid naar het altaar zag lopen!

Jennifer Ewbank: ”Het kleine meisje van vroeger die in lakens gewikkeld toneel speelde de mooie bruid te zijn, kwam die dag vaak naar boven. Ze mocht nu in het echt trouwen in de jurk van haar dromen. Jullie hebben me waanzinnig goed en lief geholpen Covers Couture! Dank jullie wel! Ik heb me een vlinder gevoeld op mijn huwelijksdag!”

Jennifer en Robin, namens Covers Couture van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. We hopen dat jullie terugkijken op een onvergetelijke, mooie dag!

Ben jij ook op zoek naar een prachtige bruidsjurk? Maak dan hier een pasafspraak. We hopen je snel eens in onze bruidszaak te mogen begroeten.