fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Corona-update

Lieve bruiden,

We leven enorm met jullie mee in deze onzekere periode en we zullen er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen! Helaas is het even behelpen maar jullie mooie dag gaat uiteindelijk wel plaatsvinden, houd daar een beetje aan vast.

Ondanks alles zullen onze Covers Girls er alles aan doen om jouw bruidsafspraak een feestje te laten worden! Wel willen we je vragen om rekening te houden met een aantal regels om ieders veiligheid te waarborgen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, dit geldt voor de winkel maar ook in de winkel.

We hanteren een 1 op 1 beleid, dat wil zeggen dat de bruid maximaal 1 persoon mee mag nemen naar de winkel. Deze extra persoon, begeleider van de bruid, is welkom dan wel noodzakelijk. Deze zal zich met de bruid in de paskamer begeven om te assisteren met het aantrekken van de jurk. Hoe gezellig we het ook vinden, we willen je vragen om eventuele kinderen en of huisdieren voorlopig even thuis te laten. Tip: Wil je toch je voltallige entourage laten meegenieten van dit bijzondere moment? Neem een tablet of telefoon mee waarmee je kunt facetimen of videobellen!

Het is niet heel glamorous (snappen wij ook) maar tijdens het afspelden draagt zowel de ateliermedewerker als de bruid bescherming. Denk hierbij aan een mondkapje en handschoenen.

We zullen de deurklinken, telefoons, kassa’s en paskamers continu schoon houden. Ook zorgen we ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar handen op meerdere plekken in de winkel te desinfecteren met zeep of alcoholgel.

Heb je griepklachten of ben je verkouden? Dan hebben we liever dat je een nieuwe afspraak maakt.

Helaas moeten we de deuren van de winkel gesloten houden, aangezien de winkel alleen toegankelijk is voor bruiden met een afspraak.

Tot slot is het goed om te weten dat betalingen alleen kunnen worden voldaan met pin en of contactloos betalen via bijvoorbeeld je telefoon.

Heb je nog aanvullende vragen? Stuur ons een email via info@covers.nl

Hopelijk tot gauw!

Liefs van de Covers Girls

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies