fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Droom jij van een romantische trouwjurk?

Droomde je als klein meisje al van een echte sprookjesbruiloft? Een mooie, grote prinsessenjurk, trouwen in een kasteel en een koets met paarden? Wellicht zal je dat beeld inmiddels wat hebben bijgesteld, maar nog steeds kiezen een heleboel brides-to-be voor een romantische trouwdag op een romantische trouwlocatie en daarbij hoort natuurlijk ook een…. romantische trouwjurk.

1

Trouwen in een kasteel is natuurlijk nog steeds romantiek ten top! Maar een heleboel andere locaties doen zeker niet onder voor een romantische vibe of “touch”.  Wat dacht je van een buitenbruiloft in het bos of op het strand of een bruiloft in het buitenland in een heerlijk Italiaans landhuis, een pittoresk dorpje of op het strand van Ibiza? Gebruik pompoms, lampionnen en veeeeel kaarsen, een knapperend haardvuur en zorg voor een heerlijke sing-and-songwriter en dance the night away. It’s all about the details en wat jullie aanspreekt.

2

Romantiek en trouwen gaan hand in hand

Het woord romantiek maakt ons altijd een beetje “week”, dromerig en geeft ons het gevoel van …zwevend op een hele grote roze wolk  En dat beeld past natuurlijk heel goed bij een trouwdag. Want trouwen is “all about love”, een groot feest, een heel bijzonder en magisch moment, een uiting van liefde tussen twee mensen in het bijzijn van al hun dierbaren. Romantiek en trouwen gaan hand in hand.

3

Daar waar een bruid haar entree maakt valt er eerst een stilte die al snel gevolgd wordt door veel ohhhhhh’s en ahhhhh’s. Elke bruid is prachtig en elke bruidsjurk is romantisch. Voor welk model, welke stof en welke kleur je ook kiest.

5

Elke trouwjurk is toch romantisch?

Bij een romantische trouwjurk denk je waarschijnlijk al snel aan de klassieke Sissi of assepoester jurk met een grote, volle rok. Maar in deze moderne tijd zijn er zoveel prachtige alternatieven die absoluut het woord romantische trouwjurk mogen dragen.  We hebben een aantal foto’s voor je uitgezocht die zowel in stijl als in stof zeer uiteenlopen, maar allemaal op en top romantisch zijn.

Het aller-allerbelangrijkste in de keuze van jouw jurk is dat je jij erin straalt. Dan weet je dat je jouw droomjurk hebt gevonden.

We nodigen je uit in onze winkel om zelf jouw romantische trouwjurk uit te zoeken en te komen passen. En natuurlijk helpen we jou daar heel erg graag mee.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen en nog meer romantische trouwjurken zien? Neem dan alvast een kijkje op onze website: https://www.covers.nl/dressfinder/romantisch/

4

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies