fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

De belangrijkste fotoreportage van je leven is die van je huwelijk

Je wilt jullie trouwdag natuurlijk zo lang mogelijk en met heel veel plezier herbeleven en koesteren. Het kiezen van een fotograaf die jullie gevoel en wensen vertaalt in de trouwfoto’s is dus iets wat met zorg en aandacht moet gebeuren. Je trouwt immers maar één keer en het vastleggen van die dag kan je nooit meer overdoen.

ralf1

Een herinnering aan de mooiste dag van je leven

Wij ontvangen regelmatig foto’s van “onze real Covers” bruiden en zijn zo dankbaar om terug te mogen zien hoe prachtig onze bruiden zijn op hun trouwdag als alle puzzelstukjes samen vallen. Er wordt door ons dan ook menig traantje van blijdschap en ontroering gelaten bij het zien van zoveel geluk dat wordt vastgelegd door de trouwfotograaf.

ralf3

Ieder bruidspaar is uniek en iedere trouwfotograaf ook

Elke bruidspaar heeft weer andere wensen en bij al deze wensen past ook een trouwfotograaf. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen stijl en een eigen persoonlijkheid.  Het is goed om als je begint met het zoeken naar een trouwfotograaf heel veel foto’s te bekijken van diverse fotografen en je merkt vanzelf wat je wel en/of niet aanspreekt. Op internet vind je er al een heleboel.

Naast wensen voor wat betreft de stijl van de foto’s is het ook belangrijk om te bepalen of jullie samen een klik hebben. De fotograaf is van alle leveranciers (én de gasten) immers het meest dichtbij het bruidspaar gedurende de gehele dag. Het is niet de bedoeling dat je je ongemakkelijk voelt in zijn of haar bijzijn.

ralf4

Misschien vind je het juist wel fijn om aanwijzingen te krijgen van poses of momenten voor een mooi..nee prachtig! fotomoment. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf aan te geven wat voor jullie die belangrijke momenten zijn. Dat kan je allemaal van te voren met de fotograaf al bespreken zodat op de dag zelf hij of zij aan de hand van jullie notities niets meer hoeft te vragen en aan de slag gaat. Het kan zelfs zo zijn dat je je achteraf bedenkt dat je op heel veel momenten niet hebt gemerkt dat er een fotograaf foto’s van jullie aan het maken was.

Ralf Czogallik is een trouwfotograaf die wij van harte aanbevelen. Zijn fotografie kenmerkt zich door een geheel eigen stijl, zowel in compositie als in de bewerking. Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Ralf houdt ervan om zijn grenzen op te zoeken met als resultaat de mooiste foto’s van jullie mooiste dag. Professioneel, enthousiast, maar vooral lekker gewoon.  De prachtige foto’s in deze blog zijn allemaal van Ralf. Wil je meer informatie? Ga dan naar: www.eppel.nl

ralf5

 

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies