fbpx

Designer Days – oktober – januari lees meer…

 

Avondkleding

Trouwjurk voor tweede huwelijk

Jouw perfecte trouwjurk voor ‘n tweede huwelijk. Hoe ziet die eruit? Sommige dames geven er de voorkeur aan om bij een tweede huwelijk niet (weer) in het wit te trouwen. Bruidsjurken in andere wittinten en gekleurde trouwjurken worden hierdoor steeds populairder. Ga jij voor de tweede keer trouwen? Ontdek dan snel de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van trouwjurken voor een tweede huwelijk.

Advies nodig bij het kiezen van een trouwjurk voor je tweede keer trouwen?

Jij schittert op je bruiloft. Dat staat vast. De enige vraag is nog in welke trouwjurk. Onze stylistes helpen je graag bij het kiezen van ‘n trouwjurk voor je tweede huwelijk. Kun jij hun hulp gebruiken? Kom naar onze bruidsmodezaak in Utrecht.

  • In onze bruidsmodewinkel vind je de grootste collectie bruidsmode van Nederland.
  • Je kunt gebruikmaken van de jarenlange ervaring van onze stylistes op het gebied van trouwjurken en andere bruidsmode (ook voor ‘n tweede huwelijk).
  • Je kunt rekenen op de betrokkenheid van onze stylistes.
  • In onze winkel vind je naast trouwjurken ook bruidsmodeaccessoires, die het plaatje van jou als stralende bruid compleet maken.

Ga jij voor de tweede keer trouwen? Maak dan snel ‘n afspraak met onze stylistes. Zij helpen je bij het vinden van jouw perfecte trouwjurk voor je tweede huwelijk.

Meer van Covers

Covers op Facebook

Covers op Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Covers op Instagram

Covers op Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2019 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies