Op bijna elke bruiloft vind je ze wel: bloemen! Het mooie van bloemen is dat de mogelijkheden eindeloos zijn op jullie perfecte dag: van roze rozen tot bonte veldboeketten en van herfstkleuren tot slechts één kleur beperkt of juist ton-sur-ton. Precies wat jij wil. We inspireren je graag voor jouw eigen bloemrijke bruiloft.

Bloemen op tafel

Allereerst kun je je gasten natuurlijk heerlijk geurende bloemen voorschotelen tijdens het eten. Met bloemen maak je de tafel helemaal af. Bloemen kunnen de tafels nét dat ene extra geven dat jullie zoeken op jullie droomdag!

Bloemen in je haar

Het is van alle tijden; bloemen in je haren. Eén simpele bloem, een bohemien krans of juist kleine bloemetjes rondom je sleep. https://www.instagram.com/p/BGXSRkph2sr/

https://www.instagram.com/p/6E0eOBrGoe/

Bloemen als dresscode

Liever geen verse bloemen of wil je juist helemaal uitpakken? Laat je gasten in bloementhema komen! Dat kan variëren van een bloem in het haar tot een prachtige bloemenjurk, een stropdas met print of details op de schoenen. Laat je gasten je verrassen!

https://www.instagram.com/p/BGzf-_wvlLu/
https://www.instagram.com/p/BG9xomhMnMm/
https://www.instagram.com/p/BGZ53CarXrb/

Het boeket

Voor de meeste bruiden mag dit niet ontbreken: het boeket! Jouw dag, jouw bloemen, jouw keuze, jouw droomboeket.

https://www.instagram.com/p/BG8YP19AbYi/

Bloemen bij het eten

Bloemen in het eten? Ja, je leest het goed. Heel veel bloemen zijn gewoon eetbaar. De meeste bloemen hebben niet heel veel smaak, maar ze kunnen je gerecht net even wat mooier maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van bontgekleurde viooltjes?

https://www.instagram.com/p/72k3D0Bt2L/

View this post on Instagram

Tartarita de salmón con germinados

A post shared by Ana Martha (@amilp) on

Bloemenbruidsjurk

En dan doelen we niet op een bontgekleurde bloemenjurk. Het kan juist ook in de details zitten. Met kant bewerkte mouwen, de randen van je sleep of juist een band om je taille met een mooie bloem. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeker met de nieuwe collectie op komst! We gaan veel gedetailleerde applicaties op jurken zien, onder andere kleine bloemetjes. Kortom: met een bloemenjurk zit je helemaal goed!
ATHENA-min
35035-1_2473
WTOOBRIDES_F15_15529_b
TANE-A
3906_235
416031-4_1321
6MW240_Jovi_Back3_6