Speciaal voor alle moeders, vriendinnen, zussen en tantes van de bruid geven we dit keer een prachtige jurk t.w.v. €790,- weg uit onze collectie. De japon is gemaakt van het fijnste kant en heeft een zeer flatterende neklijn die geschikt is voor elk type vrouw. Met deze heerlijke japon ben je goed gekleed, voor elke gelegenheid. Draag de jurk bijvoorbeeld met sprankelende sieraden of houd het eenvoudig met een paar mooie pumps en een bijpassende clutch (let op: de te winnen prijs is exclusief de afgebeelde accessoires).

Hoe maak je kans op deze prijs?

Ga naar de Facebook-pagina van Covers Couture en vind ons leuk! Deel het bericht van deze speciale actie die op onze Facebook-pagina staat, zodat we zeker weten dat de jurk terechtkomt bij iemand die er ook echt iets aan heeft. Zodra we de 6.000 likes hebben bereikt, kiezen we een winnares door middel van loting.

Benieuwd naar onze uitgebreide collectie voor de bruidsmoeders of onze feestelijke avondkleding? Maak online een pasafspraak om onze nieuwste modellen vrijblijvend te passen!