Het is alweer bijna zover: volgend weekend is het moederdag! Ook bij Covers Couture vinden we moeders onwijs belangrijk. Voor de bruiloft van je zoon of dochter, helpen we je dan ook heel graag om er prachtig uit te zien. Dat doen we met onze uitgebreide bruidsmoedercollectie! Om een beetje in de stemming te komen, zetten we vijf stijlen op een rij.

Feestelijk

cov_0285
cov_0605
Ga je graag voor een enorm feestelijke jurk? Dan zit je met deze jurk goed! Van deze vrolijk gekleurde jurken krijg je meteen zin om te dansen. Met prachtige oorbellen of een grote armband en natuurlijk je mooiste schoenen, maak je deze jurk compleet.

Bloemen

cov_0401
cov_0471
Met de lente aanwezig in de zomer in zicht, zijn bloemen natuurlijk prachtig. We hebben prachtige jurken met bloemen in onze nieuwe collectie. Fleurig, vrolijk en hartstikke feestelijk.

Cocktail

Cov_0415
cov_0633
Kiest het bruidspaar voor de dresscode cocktail? Dan hebben we prachtige jurken voor je in de collectie! Bijvoorbeeld deze chique roze jurk met een subtiele glim er overheen. Ga je liever voor een iets onopvallendere kleur? Dat kan natuurlijk ook!

Less is more

Cov_0829
Soms is het niet nodig om uit te pakken met allerlei tierelantijntjes. Het kan zijn dat jij je daar niet prettig bij voelt of dat het niet bij je past. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet! Less is more, zegt men wel eens. Bijvoorbeeld bij deze prachtige jurk die je vrouwelijke figuur prachtig accentueert. En als je wil, kun je deze jurk makkelijk met accessoires of dit mooie jasje combineren.

Net even wat anders

Cov_0264
Het tegenovergestelde van less is more, is natuurlijk als je voor net iets anders gaat. We hebben een aantal jurken met grote details die ervoor zorgen dat jij er nét even wat anders uitziet. Een grote strik of een extra laagje stof: niets is te gek.

Bekijk hier onze hele collectie voor bruidsmoeders!