Het zonnetje laat zich heel af en toe alweer zien en als je goed luistert, hoor je zo nu en dan de vogels alweer fluiten. Dat kan maar één ding betekenen: de lente komt er weer aan! Een prachtig jaar getijde om in te trouwen. We geven je graag wat inspiratie voor een prachtige lentebruiloft.

Bohemien

De lente betekent hopelijk ook weer heerlijk weer. Met je blote voeten in het gras, de zon op je bol. Wat past daar beter bij dan een bohemian stijl? Heerlijke losse jurken waarin je je vrij kunt bewegen maar nog steeds een beetje een prinses voelt.
Vero_back
VICKY-A
DID_F14_53707_080_b

Pastelkleuren

De lente staat voor frisse en lichte kleurtjes. Heerlijke zoete kleuren waarvan je de zon in je bol krijgt!

Bloemen

Een nieuw seizoen en heel veel nieuw leven. De lente staat voor een nieuw begin! De bloemen gaan weer bloeien, en wat is er nou mooier dan daar gebruik van te maken op jullie bruiloft? Ze geven extra flair aan je bruiloft en hé, stiekem ruikt het ook heerlijk.

https://www.instagram.com/p/BDFs_MFQBNz/

Opgestoken haar

Met een beetje geluk is het heerlijk weer op jullie bruiloft. Dan is het fijn als je haar lekker uit je gezicht is. En dat kan op zoveel mooie manieren! Laat je haar opsteken en versier het met bloemen of prachtige accessoires.

https://www.instagram.com/p/BDIoSrgSJ65/

En tot slot…

Geniet! We geven je graag nog een klein beetje extra inspiratie…

https://www.instagram.com/p/BDIt_W1mXCd/
https://www.instagram.com/p/BDItdhXGXBm/
https://www.instagram.com/p/BDItGcLmXA1/

https://www.instagram.com/p/BDIlEXvFVHL/