Tijdloos, stijlvol en uitbundig. Dat is de trouwkleur van 2014, onze eigen Covers Couture-kleur: magenta! Deze heerlijke knalkleur is de trouwtrend van het nieuwe jaar en combineert schitterend met de meest uiteenlopende kleurpaletten.

Koninklijke allure

Combineer magenta met satijngoud, puur wit en suikerspinroze voor een bruiloft in de stijl van de extravagante koningin Marie Antoinette. Het zachte goud en de pastelroze tinten vloeien onopmerkelijk in elkaar over, terwijl de magenta kleur een beetje pit en spanning in de bruiloft brengt. Draag bijvoorbeeld knalroze bruidsschoenen onder een stralend witte prinsessenjurk of verwerk de kleur in je bruidsboeket met bloemen als tulpen, orchideeën en lelies.

Exotische charme

Dol op reizen, exotisch ingesteld of kies je voor een sfeervolle buitenbruiloft in bohemian stijl? Durf dan een gewaagde combinatie te maken waarbij de magenta kleur er echt uit knalt. Gebruik schitterende matte gouden tinten, petroleum blauw, mintgroen en dieporanje kleuren voor een exotisch tintje. Zeker weten dat je gasten nog nooit naar zo’n vrolijke bruiloft zijn geweest!

Mooi door eenvoud

Houd je van een strakke, simplistische bruiloft, dan gaat de kleur ook erg goed samen met niets meer dan puur wit. Gebruik magenta als een vrolijke, opvallende steunkleur en laat het terugkomen in je bruidsboeket, de kleding van de gasten of in de aankleding van de bruiloft. Veel meer heb je niet nodig om de dag schitterend aan te kleden.

Vind jouw droomjurk!

Bewonder de nieuwste collectie bruidsjurken om de trouwjurk van je dromen te vinden. We hebben de gloednieuwe modellen hier allemaal voor je op een rijtje gezet! Kun je wel wat advies gebruiken bij je zoektocht, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren stylistes of bezoek ons op de Love & Marriage Beurs in Utrecht op 22 en 23 februari! P.S. meer magenta inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens onze pagina op Pinterest!