Een van de trends van 2016 is de lage rug bij je trouwjurk. Een lage rug is sexy maar subtiel. En, dat is misschien nog wel belangrijker, met een lage rug kun je heel erg veel kanten op! We zetten vijf verschillende soorten voor je op een rij.

Kleine details op de lage rug

details
Het is al jaren een klassieker. De grote modehuizen maken er al jaar en dag gebruik van: de rug voorzien van een doorzichtige stof en deze bekleden met kleine details. Het levert prachtige jurken op. Je lage rug is zo niet helemaal bloot, maar wel prachtig versierd.

Jurken: 1, 2, 3, 4

De extreem lage rug

extra laag
Prachtig en verschrikkelijk sexy: je hele rug vrij van het stof. Niet alleen fijn als je trouwt op een warme lente- of zomerdag, ook voel je je de hele dag nét even wat zelfverzekerder. Want jij durft die uitdagende jurk aan. Jij, het stralende middelpunt van de mooiste dag van je leven. Erg mooi als je je haar opsteekt en prachtige oorbellen draagt. De lage rug is een echte eyecatcher!

Jurken: 1, 2, 3, 4

De bescheiden lage rug

bescheiden
Wel graag een blote rug maar liever niet al te laag? Ook daar zijn prachtige modellen voor. Zoals de stof op de rug ietwat naar beneden gedrapeerd, waardoor er toch een subtiele lage rug ontstaat. Of een semi-doorzichtige stof zodat je een beetje het gevoel hebt toch iets te laten zien. Wel uitdagend en tegelijk ook subtiel.

Jurken: 1, 2, 3, 4

Een driehoek

driehoek
Je kunt ook kiezen voor een model met een driehoekige rug. Het voordeel? Aan de voorkant zit de jurk stevig en vormt hij prachtig naar je lichaam. Aan de achterkant geef je een stukje weg terwijl jij je heerlijk voelt in je jurk. Dat is tenslotte het belangrijkst.

Jurken: 1, 2, 3, 4

Rond

rond
Geen zin in helemaal een lage rug maar wel iets weggeven? Er zijn prachtige jurken die aan de bovenkant sluiten en in het midden toch nog een stukje huid laten zien.

Jurken: 1, 2, 3, 4

Welke lage rug is jouw favoriet?