Als aanstaande bruid is voorpret één van de belangrijkste dingen! En wat is er nou leuker dan ideeën opdoen voor jullie bruiloft? Precies. Maar hoe doe je die inspiratie nou precies op? Via Instagram natuurlijk! We hebben tien onwijs toffe accounts voor je uitgezocht.

Pronovias

Covers Couture is premium reseller van het merk Pronovias en daarom vinden we dat Pronovias niet mag ontbreken in dit lijstje. Ze schotelen je prachtige foto’s voor en geven je een kijkje achter de schermen.

Maggie Sottero

Als we het dan toch over merken hebben, dan kunnen we de prachtige jurken van Maggie Sottero ook aanraden. Althans, het Instagram-account dan. Van bruiden tot jurken, inspireren doet het merk zeker op Instagram.

Trouwplannen

Trends, inspiratie, winacties en verslag van de Love & Marriage Beurs op verschillende locaties: je vindt het allemaal bij Trouwplannen. En die zitten ook op Instagram! Wij volgen ze met heel erg veel plezier.

Een foto die door trouwplannen is geplaatst op

The Style Co.

The Style Co. is een collectief van ontwerpers, bloemisten, stylisten en planners. Kortom, alles wat je nodig hebt rondom je bruiloft. Je hoeft ze natuurlijk niet meteen in te huren, maar op hun Instagram-account vind je heel erg veel inspiratie voor je eigen bruiloft! En de plaatjes die ze maken zijn prachtig, dus ook na je bruiloft is het een heerlijk account om te blijven volgen.

Grandi Flora

Gek op bloemen? Zoek niet verder naar een account waar de fleur en kleur van je telefoonscherm af spat! Deze bloemiste uit Sydney zorgt ervoor dat je de bloemen bijna kunt ruiken als je de foto’s bekijkt!

Jennifer Behr

Jennifer Behr ontwerpt sieraden voor in je haar en dat brengt ze prachtig in beeld. Als je inspiratie op wil doen voor sieraden in je haar, moet je hier zijn. Jennifer maakt prachtige foto’s die je absoluut als voorbeeld kunt gebruiken om aan je eigen kapster te laten zien.

Maggie Austin

Maggie Austin is onwijs goed in het versieren van, nou ja, alles. En daar kan ze prachtige foto’s van maken. Van taarten tot bloemen, en af en toe een schattig kiekje van haar hondje. Je vindt alles op haar Instagram-account!

Wedding Paper Diva’s

Een beetje diva zit in elke vrouw, toch? En dat is maar goed ook, want uitpakken mag op jullie bruiloft. Wedding Paper Diva’s pakken flink uit met uitnodigingen en dat mag geshowd worden op Instagram! Dus als jullie nog geen idee hebben voor de uitnodigingen, klik dan snel op dit account…

BHLDN Weddings

Vintage bruiloften kunnen je een berg inspiratie bieden. Vooral als de foto’s een beetje mooi zijn. En dat zijn de foto’s van BHLDN Weddings! Hun Instragam-account geeft je meer dan inspiratie!

En natuurlijk… Covers Couture!

Ook wij zitten op Instagram! Dagelijks laten we je de mooiste jurken zien, reposten we jullie posts, geven we je een kijkje achter de schermen en showen we je onze Real Covers Brides. Volg ons snel op Instagram en blijf dagelijks op de hoogte van wat we doen!