It’s here, the moment you’ve been waiting for!
Are you ready to say YES to your Sample Sale Dress?


Speciaal voor jullie hebben we een prachtige collectie sale dresses samengesteld.
Je vindt in onze sale jurken van o.a. Pronovias, Anna kara, Rembo Styling, Marylise en Rosa Clara al vanaf €500,-!

De Sale loopt van 14 t/m 30 juni.
Wil je zeker weten dat je jouw favoriete jurk niet misloopt?
Maak dan snel een afspraak, en vermeld dat je komt voor onze Sample Sale!

  • De sale prijzen gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen en zijn exclusief vermaakkosten.
  • Sale jurken worden direct voldaan bij aankoop en meegenomen.
  • Sale jurken worden niet bij ons vermaakt, wij verwijzen jullie door naar 3 goede ateliers.
  • Sale aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte jurken.
  • Sale aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Op is echt op.
  • Je kunt tijdens je afspraak jurken passen uit de sale én uit de nieuwe collectie.
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Sale

 je droom trouwjurk bij Covers Bruidsmode

De grootste collectie unieke bruidsjurken en romantische trouwjurken van topmerken. Onze winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. Bij Covers bruidsmode vinden wij het uitzoeken van je trouwjurk een feest! Onze stylistes doen er alles aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen en te zorgen dat jij je geborgen voelt. Dat je je bloot durft te geven en hardop durft te dromen. Covers Bridal Couture staat voor een plek waar je oprechte aandacht krijgt en waar mensen werken die je een eerlijk advies geven over de aankoop van je droom trouwjurk. Eigenlijk is het een plek die zó warm en vertrouwd is, dat het als thuiskomen voelt. Dat is namelijk precies waar Covers Bruidsmode voor staat.

Meer dan 20 verschillende trouwjurk Designers

Van bohemian trouwjurken tot romantische trouwjurken en van klassieke trouwjurken tot minimalistisch of haute couture trouwjurken, we’ve got it all. Het uitzoeken van een bruidsjurk kan overweldigend zijn, onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je de jurk van je dromen te vinden.

De grootste collectie bruidsjurken, unieke en romantische trouwjurken van topmerken. Onze winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. De onbetaalbare blik van een bruid in haar droomjurk, dat is waar wij het voor doen. Als we samen de jurk van jouw dromen hebben gevonden maken we je outfit compleet met de juiste bruidsmode accessoires. We dress your dream!