Find your perfect dress for less! Speciaal voor jullie hebben we een prachtige collectie sale jurken samengesteld.

Je vindt in onze sale jurken van Jesus Peiro, Ladybird, Pronovias, Rembo Styling & meer.

 Maar.. there’s even more! We voegen wekelijks nieuwe jurken toe, dus stay tuned. Wil je zeker weten dat je jouw favoriete jurk niet misloopt? Maak dan snel een afspraak!

 Belangrijke informatie:

De Dress for lessprijzen gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen en zijn exclusief vermaakkosten.
Dress for lessjurken worden direct voldaan bij aankoop en meegenomen.
Dress for lessjurken kunnen bij ons worden vermaakt in de periode november / december.
Dress for less aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte jurken
Dress for less aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Op is echt op.

Now, get it or regret it!

Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

 je droom trouwjurk bij Covers Bruidsmode

De grootste collectie unieke bruidsjurken en romantische trouwjurken van topmerken. Onze winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. Bij Covers bruidsmode vinden wij het uitzoeken van je trouwjurk een feest! Onze stylistes doen er alles aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen en te zorgen dat jij je geborgen voelt. Dat je je bloot durft te geven en hardop durft te dromen. Covers Bridal Couture staat voor een plek waar je oprechte aandacht krijgt en waar mensen werken die je een eerlijk advies geven over de aankoop van je droom trouwjurk. Eigenlijk is het een plek die zó warm en vertrouwd is, dat het als thuiskomen voelt. Dat is namelijk precies waar Covers Bruidsmode voor staat.

Meer dan 20 verschillende trouwjurk Designers

Van bohemian trouwjurken tot romantische trouwjurken en van klassieke trouwjurken tot minimalistisch of haute couture trouwjurken, we’ve got it all. Het uitzoeken van een bruidsjurk kan overweldigend zijn, onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je de jurk van je dromen te vinden.

De grootste collectie bruidsjurken, unieke en romantische trouwjurken van topmerken. Onze winkel bevind zich al meer dan 60 jaar midden in het gezellige winkelhart van Utrecht. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Er zijn ontzettend veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Wij nemen écht de tijd voor je. Weet je niet precies welk soort trouwjurk bij je past? Onze stylistes nemen je graag bij de hand en helpen je in alle rust beslissen. De onbetaalbare blik van een bruid in haar droomjurk, dat is waar wij het voor doen. Als we samen de jurk van jouw dromen hebben gevonden maken we je outfit compleet met de juiste bruidsmode accessoires. We dress your dream!