Ken je haar nog, onze Valentine Bride die een prachtige bruidsjurk bij Covers Couture gewonnen heeft? De gelukkige Kimberly is afgelopen zomer getrouwd met haar grote liefde Joey! Het stralende stel koos voor een romantische buitenbruiloft, bij een idyllisch huis midden in de Belgische Ardennen. De fotografen van Capture Love waren erbij om alles op de gevoelige plaat vast te leggen…

Verliefd op een trouwjurk!

Op Valentijnsdag kreeg de aanstaande bruid Kimberly de verrassing van haar leven! Zij was de gelukkige winnares van de trouwjurk die Covers Couture weggaf aan een bruid op Facebook. Al snel kwam zij naar de bruidszaak voor een gezellige pasbeurt waar ze op slag verliefd werd op de bruidsjaponnen van Rembo Styling. “De zoektocht naar mijn trouwjurk was onvergetelijk en emotioneel”, beschrijft Kimberly. “Een moment waar ik zolang naar uitgekeken heb en toen ik eenmaal dé jurk aantrok wist ik het meteen: dit is hem! Mijn hart ging sneller kloppen, mijn ogen begonnen te twinkelen en ik dwaalde af naar het moment van de trouwceremonie en zag mezelf deze jurk dragen.”

Op blote voeten…

Een romantisch jawoord in de buitenlucht kan natuurlijk heel goed in Nederland gegeven worden, maar dit bruidspaar doet het net even anders! Op blote voeten in de uitgestrekte Ardennen beloven Joey en Kimberly elkaar eeuwige trouw in het bijzijn van familie en vrienden. De zwierige bruidsjurk van Rembo Styling, met subtiel vintage kantwerk, past uitstekend bij de ongedwongen sfeer van de bruiloft. Zo zijn er geen stoelen voor de genodigden, maar aanschouwen de gasten de ceremonie vanaf hooibalen, er wordt heerlijk getafeld onder een zonnig blauwe hemel en de locatie is opgevrolijkt met fleurige veldbloemen. Benieuwd naar nog veel meer schitterende foto’s van deze stijlvolle buitenbruiloft? Kijk dan op de website van Capture Love!

Nog op zoek naar de bruidsjurk van je dromen? Maak dan meteen online een pasafspraak om de nieuwste bruidsjurken van 2014 te passen.