Welcome

Covers Bridal Couture is een bruidsmodewinkel voor the bride who follows her dreams. Onze mooie winkel is gevestigd in het gezellige en altijd bruisende centrum van Utrecht.

De dag die ze ‘de mooiste dag van je leven’ noemen.

Je wilt dat het een trouwdag wordt die een onuitwisbare indruk achterlaat, waar iedereen later met veel plezier aan terugdenkt. Ook wil je in aanloop naar jouw bruiloft intens kunnen genieten van ieder belangrijk moment. Bijvoorbeeld het moment waarop je jouw bruidsjurk gaat uitzoeken.

De stylistes van Covers begrijpen helemaal hoe belangrijk zo’n moment voor je is. Ze maker er daarom altijd een klein feestje van en schenken je een onvergetelijke ervaring op weg naar de grote dag.

the Covers girls

The covers team

Bij Covers vinden wij het uitzoeken van je trouwjurk een feest!
Onze stylistes doen er alles aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen en te zorgen dat jij je geborgen voelt. Dat je je bloot durft te geven en hardop durft te dromen.

Covers staat voor een plek waar je oprechte aandacht krijgt en waar mensen werken die je een eerlijk advies geven. Eigenlijk is het een plek die zó warm en vertrouwd is, dat het als thuiskomen voelt. Dat is namelijk precies waar Covers voor staat.

Is it love you’re feeling? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken