fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Historie

1951-tot heden

De geschiedenis van Covers Couture & Bruidsmode gaat terug naar 1951, het jaar dat mijn opa zijn stoffenzaak in de Choorstraat in hartje Utrecht opende. Al snel werd zijn winkel een begrip bij stoffen minnend Nederland, niet in de laatste plaats vanwege de prachtige bruids- en avondstoffen waarop mijn grootvader zich had toegelegd. 30 jaar lang runde hij zijn bedrijf met veel elan. De laatste jaren werd het steeds minder vanzelfsprekend dat mensen een naaimachine hadden.

Daarbij werd het aanbod in bruidkleding steeds groter waardoor de vraag naar zelfmaken en dus stoffen afnam. In die jaren zag hij de vraag naar stoffen afnemen. Mijn ouders, die vanaf 1980 het roer overnamen, specialiseerden zich verder in toonaangevende bruidsmode. Ze bezochten veel buitenlandse beurzen en stelden een internationale collectie samen die bruiden uit heel Nederland naar Utrecht trok. Daarnaast bleef het mogelijk om bruidskleding op maat te laten tekenen en knippen.

Passie en gevoel

In 1990 namen mijn man, Hans, en ik het stokje over. Wij besloten de collectie uit te breiden met avond- en cocktailmode, trouwkostuums voor de bruidegom en maatkleding voor de moeders van bruid en bruidegom. Ik run de zaak puur op gevoel en wil dat mijn team van stylistes onze klanten adviseren zoals ze zelf geholpen willen worden. Gepassioneerd en met verstand van zaken!

Eigen atelier aan huis

In onze passie voor perfect zittende kleding, gaan we heel ver. Vandaar dat ik zo blij ben met ons eigen atelier aan huis waar onze ervaren coupeuses elke dag druk zijn met het verwezenlijken van alle individuele wensen van onze klanten. Het is maatwerk tot in detail. En daar zijn we best trots op!

Onderscheidend in trends

Covers Couture & Bruidsmode staat er om bekend altijd voorop te lopen met de nieuwste trends. In dat opzicht zijn wij echt onderscheidend. Al drie generaties lang!

We doen wat we beloven

Namens het hele Covers team spreek ik de wens uit je in de nabije toekomst persoonlijk te mogen ontvangen. We nemen je graag mee in onze wereld. De wereld van de bruidsmode!

Tot ziens in onze zaak!

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies