fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Over ons

 

Covers Couture Bruidsmode

Midden in het gezellige winkelhart van Utrecht staat al meer dan zestig jaar de bruidsmodezaak Covers Couture. Zoals dat past bij de boetiekstad van Nederland, is de service bij Covers persoonlijk, ongehaast en gemoedelijk. Dankzij jarenlange ervaring weten onze stylistes hoe bijzonder het uitzoeken van een trouwjurk is en zij werken met hart en ziel mee aan de mooiste dag van je leven.

Samen met hun deskundige ogen loop je door de grootste collectie bruidsmode van Nederland. Van alle internationale topmerken trouwjurken zoals Cymbeline en Jesus Peiro, tot de onontdekte pareltjes van nieuwe talentvolle designers. Voor elk type bruid hebben wij de ideale bruidsjurk.

Eigen atelier

Het pand in de historische binnenstad is bijzonder ruim en beschikt over meerdere verdiepingen. Zo is het mogelijk om naast een uitgebreide collectie trouwjurken, ook een eigen atelier met getalenteerde coupeuses in huis te hebben. Zij zorgen ervoor dat de trouwjurk van je dromen zit alsof deze speciaal voor jou gemaakt is. En mocht je specifieke wensen hebben, dan zijn zij in staat om elk detail naar wens aan te passen. Is de trouwjurk eenmaal gekozen dan maken we je outfit compleet met de juiste bruidsmodeaccessoires. Van schoenen tot sieraden, we zorgen ervoor dat het eindplaatje helemaal naar jou wens is! Neem ook gerust de moeder van de bruid of bruidegom mee. We bieden deze dames de gelegenheid om zichzelf te trakteren op perfecte, op maat gemaakte bruidsmoedermode.

Kom bij ons binnen

Wij werken het liefst op afspraak, maar door de weeks even binnenlopen in onze winkel kan natuurlijk ook! Op zaterdag en zondag werken wij uitsluitend op afspraak. Wil je weten hoe andere bruidsparen slaagden bij Covers Couture & Bruidsmode? Kijk bij Covers Brides.

Covers Couture; We Dress Your Dream…

Lees over onze historie »

 

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies