Je trouwdag is natuurlijk dé grote dag, maar voorafgaand daaraan zal er nog een boel geregeld moeten worden. Zijn dat zogeheten moetjes of juist mijlpalen om bij stil te staan? Fleur van Bonjour To You vindt dat het dat tweede zou moeten zijn, en maakte daarom prachtige kaarten én een trouwdagboek om te zorgen dat je erbij stilstaat. “Het is niet alleen leuk voor de bruid zelf, het is ook een onwijs leuk verlovingscadeau voor als een vriendin van je gaat trouwen.”

Almost Married pakket 2

Checklist

Je bruiloft regelen is vaak een lijstje aflopen van dingen die je moet regelen. Dat terwijl de voorbereidingen ook zo verschrikkelijk leuk kunnen zijn! “Daarom heb ik een aantal producten ontworpen die ervoor zorgen dat je niet alleen stilstaat bij de voorbereidingen, maar dat het ook leuk is om ze terug te lezen”, vertelt Fleur over Bonjour To You. “Ik kan me voorstellen dat je op het moment denkt dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt, maar achteraf blij bent dat je het wel gedaan hebt. Dan pas kun je je realiseren hoe bijzonder die momenten eigenlijk waren.”

ALMOST MARRIED! collage 2

Kaarten

Bonjour To You heeft onder andere de Almost Married-kaarten, een set van 20 kaarten voor ieder belangrijk voorbereidingsmoment. “Het zijn selfiekaarten waarmee je op de foto kunt. Wanneer je je jurk hebt gekocht, taart geproefd of de ringen gevonden. Hele bijzondere momenten! Nu besef je het misschien nog niet, maar het is heel bijzonder als je de ring hebt gevonden die je de rest van je leven draagt!”

How to use it 2

Dagboek

Als je wil, kun je de foto’s kwijt in het Trouwdagboek. “De foto’s die je hebt gemaakt met de kaarten, kun je er dan bij plakken. Maar het gaat er vooral om dat je je hele verhaal vertelt. Hoe was je vrijgezellenfeest of hoe ging het toen je je getuige vroeg?”

ALMOST MARRIED! collage 3

Mijlpalen

Maar hoe kwam ze er nou eigenlijk op om deze mooie kaarten te maken? “Voor mijn dochter had ik zogenoemde milestone-kaarten. Die leg je bij je kindje en dan maak je een foto, bijvoorbeeld als ze 3 maanden is of haar eerste hapje heeft gehad. Ik vroeg me af of dat ook voor trouwen bestond. Dat was niet het geval, toen ben ik meteen aan de slag gegaan.”

How to use it 1

Succes

De geboorte van Bonjour To You. “Met het trouwdagboek ben ik in december begonnen, toen twee bruiden vroegen of ik dat ook had. Ik begon met 50, daar was ik in twee weken doorheen. De 100 daarna binnen drie weken. Nu heb ik er 200 besteld voor de Love & Marriage Beurs in Utrecht!”

Een set van 20 kaarten op A5-formaat kost 19,95, het Trouwdagboek kost 24,95. Benieuwd? Fleur is net als wij ook op de Love & Marriage Beurs! Bestel je kaarten met korting op Trouwplannen.nl met de code CO1516. Hou ook meteen onze Facebookpagina in de gaten om te kijken hoe jij zo’n setje kaarten kunt winnen!