Al de hele week zitten we in een heerlijke roes. De Love & Marriage Beurs is weer geweest! Eén van de hoogtepunten waar we elk seizoen naartoe werken. En we hebben weer onwijs genoten.

Twee dagen lang (en nog een dagje opbouw) hebben we ons opgesloten in de Jaarbeurs om onze stand op te bouwen. Met moeite moesten we een keuze maken uit onze ruime collectie jurken om mee te nemen naar de Love & Marriage Beurs. Met de thema’s classic, vintage, romantic en natuurlijk mother of the bride hebben we toch een keuze kunnen maken!

Brides to be

We vonden het heerlijk om ook deze editie van de Love & Marriage Beurs weer onze bruiden, brides to be en vriendinnen en moeders van de brides to be te ontmoeten.

Een hoogtepunt van de beurs is de Nationale Wedding Show. Onze social media reporter Ingelise zat vooraan en deed via Instagram verslag. De 35 eerste jurken die geshowt werden, waren van Covers Couture. Heb je de show gemist? Geen probleem. We zetten de foto’s met alle plezier nog eens voor je op een rij.

Foto’s

Natuurlijk was er nog veel meer te zien. Zo zijn we even wezen buurten bij onze vrienden van Feest in Verve en konden we tussen alle drukte door ook even babbelen met Fleur van Bonjour To You. (Heb je onze winactie trouwens al gezien?) Om je een compleet beeld te geven, zochten we nog meer toffe foto’s voor je op. Zien we jou in oktober ook op de beurs?

https://www.instagram.com/p/BCnQOK0KRLt/
https://www.instagram.com/p/BCnOOIFqRHB/
https://www.instagram.com/p/BCzcSZSqRK6/
https://www.instagram.com/p/BCiYfVgsedq/
https://www.instagram.com/p/BCqeemohspF/
https://www.instagram.com/p/BCoCEn3O-s0/
https://www.instagram.com/p/BCn8KuLS6VO/

View this post on Instagram

Bruiloft voorpret ? #fun #loveandmarriagebeurs

A post shared by Ilona (@ilonakoolhaas) on

https://www.instagram.com/p/BCnvgsKJioU/

View this post on Instagram

#smile #loveandmarriagebeurs #babymila

A post shared by Jody (@jody_vdhoven) on

https://www.instagram.com/p/BCnPp4cLqyX/