fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

White One-trouwjurken kopen

White One-trouwjurken zijn prachtige trouwjurken voor de bruid die kwaliteit, charme en elegantie belangrijk vindt. Is jouw droomjurk een trouwjurk van White One? Ontdek de collectie White One-trouwjurken op onze website. Of kom de trouwjurken van White One met eigen ogen bekijken in onze bruidsmodezaak in Utrecht. Koop je een trouwjurk van dit bekende bruidsmodemerk, dan koop je een bruidsjurk van het Spaanse Pronovias. Dit is sinds jaar en dag een van de bekendste bruidsmodemerken ter wereld. De collecties van White One zijn elk jaar weer groot én gevarieerd. Bijna iedere bruid kan binnen de collecties van White One wel een jurk vinden die aansluit bij haar wensen.

Betaalbare trouwjurken van een prachtig label

White One-trouwjurken zijn enorm populair, omdat ze de allure, kwaliteit en uitstraling van het bekende bruidsmodemerk Pronovias hebben, terwijl ze binnen elk budget passen. De trouwjurken van White One zijn namelijk erg betaalbaar.

White One-trouwjurken zijn trouwjurken met klasse

De trouwjurken van White One zijn vrouwelijk en stralen pure klasse uit. Heel kenmerkend zijn de vrouwelijke belijningen en de verschillende laagjes stof. Neem bijvoorbeeld trouwjurk Janina of model Nieves. Iedere bruid die een trouwjurk van dit prachtige bruidsmodemerk past, begint te stralen. Dus, wil jij jezelf eens in een uiterst vrouwelijke trouwjurk zien? Kom dan de trouwjurken van dit designerlabel passen.

Zelf een trouwjurk van het label White One passen?

Je kunt de bruidsjurken van White One komen passen in onze bruidsmodewinkel in het centrum van Utrecht. Maar we nodigen je zeker ook uit om de collectie van White One-trouwjurken alvast online te bekijken. Welke jurk heeft jouw voorkeur? Maak direct een pasafspraak!

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies