fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

San Patrick-trouwjurk kopen?
Wil jij in een San Patrick-trouwjurk schitteren tijdens je bruiloft? De verfijnde trouwjurken van San Patrick hebben veel details en zijn prachtig afgewerkt. De hoogwaardige stoffen en de vrouwelijke ontwerpen zorgen voor magnifieke bruidsjurken, waar de meeste bruiden bij wegzwijmelen. De jurken van San Patrick zijn adembenemend. Met veel oog voor detail worden de mooiste stoffen en prachtigste versiersels gecombineerd tot indrukwekkende trouwjurken. De vormen zijn meestal klassiek en vrouwelijk. Soms zelfs een beetje vintage. En toch lukt het San Patrick elk jaar weer om de hedendaagse bruid voor zich te winnen.
Voorbeelden van een San Patrick-trouwjurk
Hieronder vind je wat voorbeelden van San Patrick-trouwjurken. Dan kun je alvast een beetje proeven van dit fantastische bruidsmodemerk. Neem bijvoorbeeld model Shadi, een prachtige San Patrick-trouwjurk met een lage rug en kanten ruches. Zeer romantisch! En een tikkeltje vintage. Heel anders is trouwjurk Serilda. Deze San Patrick-trouwjurk heeft een strak bovenlijfje van verfijnd kant. De details van deze jurk zijn schitterend: kleine kraaltjes aan een satijnen bandje in de taille maken deze San Patrick-trouwjurk helemaal af.
Je eigen San Patrick-trouwjurk passen in onze bruidsmodezaak in Utrecht
Je kunt de trouwjurken van dit bruidsmodemerk met eigen ogen bekijken in onze winkel in Utrecht. Passen is uiteraard ook mogelijk! Allemaal onder begeleiding van onze stylistes, die jarenlange ervaring hebben bij het aankleden van bruiden. Of moeten we zeggen: bij het vervullen van wensen. Want reken maar dat zij jou kunnen helpen bij het vinden van die ene perfecte wedding dress! Direct een pasafspraak maken? Klik hier!

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies