fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Olvi’s trouwjurken: van vlot en kort tot elegant en lang

Olvi’s-trouwjurken zijn vlot en toch heel romantisch. Houd jij van die vintage-look? Dan is dit bruidsmodemerk echt iets voor jou! Ontdek de trouwjurken van Olvi’s hieronder. Of kom langs in onze bruidsmodewinkel in hartje Utrecht. Kanten trouwjurken die de contouren van het lichaam volgen. Zo zien de trouwjurken van Olvi’s eruit. Voor het vervaardigen van de romantische, vintage-achtige bruidsjurken van Olvi’s wordt vaak Frans kant gebruikt. Olvi’s-trouwjurken worden met de hand vervaardigd. Hierdoor is de pasvorm altijd superieur. De collecties van Olvi bestaan altijd uit zowel lange als korte trouwjaponnen. De stijlvolle korte jurkjes worden steeds populairder. Niet alleen onder bruiden, maar ook onder bruidsmeisjes. Olvi’s heeft ook altijd een aantal stijlvolle broeken en rokken in de collectie. Dankzij deze uitgebreide collecties, die dus niet enkel uit trouwjurken bestaan, is Olvi ook een zeer geschikt merk voor de moeder van de bruid.

De 2018-trouwjurken collectie van Olvi’s

Vrouwelijk, fris en vernieuwend. Zo kun je de nieuwe Olvi’s-collectie omschrijven. Iedere jurk uit de nieuwe collectie van Olvi’s is gemaakt van exclusief Frans kant. Wij vinden dat deze 2018-collecie van Olvi’s heel geschikt is voor bruiden van verschillende leeftijden. Want laten we eerlijk zeggen: dat kant is tijdloos. En de modellen zijn dat ook.

 

Kom de Olvi’s-trouwjurken zelf bekijken

Ben jij benieuwd hoe de jurken van Olvi’s er in het echt uitzien? Wil je de stoffen voelen? En wil je zien hoe zo’n echte Olvi’s-jurk jou staat? Maak dan snel een pasafspraak. In onze bruidsmodewinkel in Utrecht helpen onze stylistes je graag bij het vinden van je droomjurk.

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies