fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Demetrios-trouwjurk passen?

Een Demetrios-trouwjurk is romantisch. En razend populair. Wereldwijd zijn de trouwjurken van Demetrios veelgevraagd. Wil jij jezelf in zo’n prachtige trouwjurk van Demetrios zien? In Onze bruidsmodezaak in Utrecht helpen we je graag bij het passen en kiezen van jouw droomjurk. De Griekse Jimmy Elias heeft als klein jongetje in de bruidsmodezaak van zijn ouders genoeg inspiratie opgedaan om nu talloze prachtige trouwjurken te ontwerpen. De Griek vertrok al jong naar Amerika, waar de bruidsmodewereld zijn talenten al snel ontdekte. Zijn romantische jurken werden razend populair en zijn vandaag de dag wereldberoemd. Typerend voor een Demetrios-trouwjuk is een rijk bewerkt bovenlijfje en een wijde rok. Het signatuur van Demetrios is prinsesachtig en romantisch. Demetrios werkt met stoffen als kant

De Demetrios-trouwjurken uit de collectie van 2016

De trouwjurkencollectie van 2015 van Demetrios is extravagant en spectaculair. Denk aan mooi bewerkte rugdecolletés en prachtige versieringen met kant en parels. Demetrios heeft de focus voor de collectie van dit jaar echt op de achterkant gelegd. De keuze uit bijzondere achterkanten is groot. Daarmee sluit het label perfect aan op de trend van dit seizoen.

Demetrios-trouwjurk passen bij Covers in Utrecht

Kun jij niet wachten om de bruidsjurken van Demetrios te passen? En wil je misschien zelfs je eigen Demetrios-trouwjurk? Kom dan langs in onze bruidsmodezaak in Utrecht. In onze grote collectie – de grootste van Nederland – vind je ongetwijfeld een jurk die aansluit bij al jouw wensen. Onze stylistes gaan graag de uitdaging aan om jou te zien stralen in de jurk van je dromen. En met de perfecte trouwjurk maak je het plaatje van een onvergetelijke huwelijksdag compleet.

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies