fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

trouwjurken

Zoek de juiste trouwjurk

  • Zoek op naam jurk
  • Silhouet
  • Stijl
  • Kenmerken
  • Prijsindicaties

Trouwjurken in Utrecht bekijken? Ontdek de trouwjurken van Cymbeline

Cymbeline-trouwjurken zijn sexy, chic én vrouwelijk. Je kunt deze trouwjurken in Utrecht bij ons komen bekijken. En passen, natuurlijk! Naar welke bruidsjurk gaat jouw hart uit? We laten je graag zien hoe deze je staat. Maar wees gewaarschuwd: je kunt je hart zeker verliezen aan de jurken van dit elegante, vrouwelijke bruidsmodemerk. De drie Franse zusjes Evelyne, Monique en Chantal Joubert begonnen in een antieke watermolen iets onder Parijs met het ontwerpen van hun eigen trouwjurken. Ruim 30 jaar veder staat het merk dat daaruit voortkwam, Cymbeline, aan de top in de bruidsmodewereld. De trouwjurken van Cymbeline zijn populairder dan ooit!

Trouwjurken van Cymbeline zijn verfijnd, vrouwelijk en chic

Het Franse label Cymbeline komt elk jaar met een prachtige collectie trouwjurken. In Utrecht hebben we er een aantal voor je klaar hangen. Sexy, vrouwelijke en toch zeer chique en verfijnde bruidsjurken, met soms een sportieve ondertoon. Ongedwongen toch uitdagend. Trouwjurken die zijn gemaakt van chiffon, Franse tafzijde, Frans kant en zachte tule. En die geschikt zijn voor elke bruid. Cymbeline brengt met haar trouwjurken een snufje Franse allure naar Utrecht. Enjoy!

Sexy trouwjurken met korte voorkant en lange achterkant

Cymbeline introduceerde in Frankrijk de trouwjaponnen met een korte voorkant en een lange achterkant. Deze werden daarna in korte tijd zeer populair. Dat kwam dit verfijnde bruidsmodemerk natuurlijk ten goede. Maar Cymbeline blijft voorop lopen, als we kijken naar de trends op bruidsmodegebied. Zo kwamen ze met een aantal bruidsjurken met diepe ruggen en bruidsjurken met hoge splitten. Zeer geschikt voor dames die voor een sexy trouwjurk durven gaan. Ontdek de Cymbeline-trouwjurken in onze bruidsmodezaak in Utrecht. We nodigen je van harte uit om op afspraak langs te komen en jezelf om te laten toveren in een stralende bruid. Met hulp van onze ervaren stylistes vind jij de jurk van jouw dromen. Misschien is die wel van dit elegant Franse merk Cymbeline!

Maak direct een pasafspraak!

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies