Betoverende sprookjesjurken, een beetje vintage, een beetje bohemian. En ook zeker wat alternatiever dan de meeste bruidsjaponnen. Als je de jurken van Yolan Cris kort wil beschrijven, dan is dit de beste beschrijving. Maar waar ontstond dit merk, en wat maakt het zo bijzonder? Tijd voor een nieuwe meet the designer!

MARIELA DIADEMA YC1509 PULSERA YC1511 A
Cristina en Yolanda zijn twee zusjes die opgroeiden in Spanje. Tussen alle tule en prachtige stoffen hebben ze het vak van bruidsjurken met de paplepel ingegoten gekregen. Als kleine meisjes is het een droom van beide zusjes om later zelf bruidsjaponnen te ontwerpen. In 2005 wordt de droom voor Yolanda (1978) en Cristina (1979) eindelijk werkelijkheid.
MONTBAO 1-YolanCris-2016
Het lijkt al meteen van een leien dakje te gaan: in 2006 presenteren ze hun eerste collectie op de Barcelona Bridal Week, één van de grootste modeshows in Europa op het gebied van bruidsmode. Inmiddels hebben ze een flinke status verworven in de wereld van prachtige stoffen en fantastische jurken: Yolan Cris is één van de belangrijkste merken wereldwijd.
TOLOSA 1-YolanCris-2016
Het geheim? Ze hebben nog steeds dezelfde passie als in het begin. Ze blijven zichzelf opnieuw uitvinden, moderniseren en hun persoonlijkheid en creativiteit in de ontwerpen stoppen. Daarbij werken ze al jaren met hetzelfde team. Ze begrijpen elkaar dus als geen ander!
ARAGON 2-YolanCris-2016
Yolan Cris kijkt altijd een stapje vooruit. De jurken zijn gewaagd, gedetailleerd en vooral heel erg magisch. Zoals we al zeiden: doorsnee zijn ze niet. Maar zoals je tussen de tekst door al hebt kunnen zien, zijn ze betoverend. De Disneyprinsessenjurk waar je vroeger van droomde, maar dan voor volwassen vrouwen.
URQUINAONA 1-YolanCris-2016
Het mooie is dat ze zich niet aan één stijl houden. Sommige jurken zijn sexy met veel transparante stof, andere jurken zijn meer bohemian of zelfs een beetje hippie. Voor iedere bruid die net even voor een andere look gaaf. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw mening. En we hopen je binnenkort te zien bij ons in de winkel!
VICKY-A