Regelmatig laten we je hier op het Covers-blog kennis maken met de designers waar wij trouwjurken van verkopen. Want wat is er nou mooier dan het verhaal achter de ontwerper van misschien wel jouw droomjurk leren kennen? Deze keer stellen we je graag voor aan Rosa Clara.

9K146_VIOLETA_B_0064

Unieke trouwjurk

Het verhaal van het prachtige merk Rosa Clara begint in het zuiden van Europa: Spanje. De Spaanse Rosa Clara zit al jaren in de modebusiness, maar pas in het begin van de jaren 90 begint ze met het ontwerpen van trouwjurken. Ze ziet te vaak vrouwen die willen trouwen in een unieke jurk, maar die net niet kunnen vinden. Moderne vrouwen, daarom richt Rosa Clara zich ook op moderne ontwerpen. Stijlvol en elegant, klassiek en verfijnd zijn de sleutelwoorden.
9K109_VALLE_B_0057

Barcelona

De eerste winkel opent Rosa Clara in 1994 in Barcelona. Het begin van het grote bruidsmodeavontuur. En wat voor avontuur: na ruim twintig jaar is Rosa Clara niet meer weg te denken uit de wereld van bruidsmode. De prachtige jurken met een vleugje magie hebben al zo verschrikkelijk veel bruiden gelukkig gemaakt!
9A174_ESPLENDOR_B_0032-min

Succesvolle bruidsjurken

Vernieuwend, dat is Rosa Clara. Zo gaat ze een jaar na de opening van de eerste winkel al samenwerkingen aan met grote designers. Tot dan gebeurde dat eigenlijk alleen in de parfumwereld, daarmee is Rosa Clara een pionier in de bruidsmodewereld. Het blijkt een succes: inmiddels heeft ze onder andere grote modeontwerpers als Karl Lagerfeld en Christian Lacroix op haar lijstje van samenwerkingen staan.
9A132_ELIXIR_C_0009-min

Droomjurk

De ontwerpen van Rosa Clara zijn mooi, modieus en elegant. Elke collectie straalt weer wat anders uit, maar worden altijd ontworpen met de bruid van nu in gedachten. Wij helpen je graag met het vinden van jouw Rosa Clara-droomjurk. De nieuwe collectie is alvast te bekijken op YouTube!

Zien we je snel bij ons in de winkel? Een afspraak maken kan via dit formulier.