Covers is de enige premium VIP dealer van het merk Pronovias. Het merk maakt stuk voor stuk prachtige jurken! Tijd om het merk eens uit te lichten.

BELIA-B
Belia
PLEASANT-B
Pleasant

Droomjurken

Pronovias is tenslotte nogal een begrip in de bruidswereld. En niet voor niets. Het merk werd in 1922 opgericht. De oudste jurken zijn over een paar jaar dus al honderd jaar oud! Pronovias zag het levenslicht in El Suizo, een prestigieuze winkel in Barcelona. Ze waren gespecialiseerd in kant en zijde, de bruiden uit de omgeving eisten namelijk kwaliteit.

En die kwaliteit, die is Pronovias nooit kwijt geraakt. Nog steeds maakt het merk prachtige jurken die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. In 1968 werd de eerste bruidsmodewinkel geopend met de Pronovias-jurken. De jaren daarop groeide het merk alleen maar. En kijk waar we nu zijn! Je hebt tijdens het zoeken naar jurken ongetwijfeld een keer staan twijfelen bij een jurk van Pronovias.
BESTINE-B
Bestine
PRETA-B
Preta
PRAVINA-B
Pravina

Familiebedrijf

En terecht. Pronovias kleedt ‘de dromen van stijlvolle vrouwen’. Want dromen, dat hoor je te doen als bruid. Pronovias ontwerpt jurken waar een bruid zich de prinses van de dag in voelt. Stijlvol, chique en tot in alle details uitgewerkt. De erfenis van de jaren 20 hebben ze dus zeker meegenomen. Alles moest perfect voor de Catalaanse bruiden, en als je het Pronovias vraagt, moet alles nog steeds perfect.

Inmiddels kleedt Pronovias bruiden in meer dan 72 landen. Daarmee is Pronovias het grootste merk in de bruidsmode. En het mooie? De familie die Pronovias heeft groot gemaakt, heeft nog steeds de leiding over het bedrijf. Een echt familiebedrijf, dus! Daarmee weten ze het merk sterk te houden. Je zult dus geen jurk treffen die uit de toon valt.
TEMIS-B
Temis
TRISA-B
Trisa
BELLAMY-B
Bellamy

Het beste van het beste

Stijlvol, chique en kwalitatief. Het mag alleen perfect zijn voor de vrouwen die een Pronovias-jurk kopen. Daar staan wij als Covers Couture natuurlijk achter, daarom zijn we Premium VIP Store. Benieuwd of jouw droomjurk tussen de Pronovias-collectie zit? Maak snel een afspraak!