Een populaire trend is, dat heb je vast niet gemist, vintage. Vintage kan een prachtige touch geven aan jullie bruiloft. Als er een merk is dat daar de perfecte jurken voor heeft, is dat Olvi’s! Tijd om kennis te maken met de designer achter dit prachtige merk met nog mooiere jurken.

Style-1997-back-min

Kant

Kant is het toverwoord bij Olvi’s. Het is één van de belangrijkste onderdelen van dit merk. Door dat het kant precies de contouren van het vrouwelijke figuur volgt, krijg je bijzondere en heel mooi vallende jurken. Maar dat niet alleen: ze zijn ook gelijk sexy door vaak lage ruggen. En tegelijk romantisch, door de vintage look die de jurken van Olvi’s meekrijgen.
Left Style 1813 Right Style 1239-min

Handgemaakt

Het is ook niet zomaar kant dat wordt gebruikt. Olvi’s gaat vaak voor Frans kant. De jurken worden met de hand gemaakt, waardoor je altijd een prachtige pasvorm krijgt. Dat staat niet alleen mooi, dat zit ook heel fijn. En dat is belangrijk bij de jurk die je tijdens de mooiste dag van je leven aan hebt. Vrouwelijk, fris en vernieuwend is de beste manier om deze designer samen te vatten.

Bruidsmoeder

Niet alleen als bruid kun je de jurken van Olvi’s als ideaal beschouwen. Omdat het merk ook stijlvolle korte jurkjes, broeken en rokken in de collectie heeft, kun je als bruidsmoeder ook eens in de collectie snuffelen.
1035
Maar natuurlijk zit er ook een mooi verhaal achter dit merk. Olga droomde ooit van het dragen van prinsessenjurken, nu maakt ze jurken voor prinsessen voor een dag. Het begon in een klein atelier in Amsterdam, waar ze haar eerste ontwerpen maakte. En tot op de dag van vandaag wordt elke jurk handgemaakt. Zodat jij de perfecte jurk hebt op de mooiste dag van je leven.

Ben je benieuwd welke jurk van Olvi’s het beste bij jou past? We helpen je graag bij ons in de winkel! Maak snel een afspraak of bekijk de collectie alvast online.