Afgelopen week waren Alexandra en Delia op een prachtige locatie in Nederland: de Grote Kerk in Naarden! Dat was natuurlijk niet voor niks. De nieuwste collectie van het Nederlandse bruidsmerk Modeca Bridal. Tijd om kennis te maken met dit prachtige merk!

sindy_0722

Verjaardag

Dit jaar is een bijzonder jaar voor Modeca: het merk bestaat 70 jaar. In het dorpje Oldenzaal zat in 1946 een klein winkeltje met kant, knopen en andere fournituren. Inderdaad: Modeca. Na een tijdje hield Modeca zich bezig met het ontwerpen van bruidsjaponnen. Handgemaakt! Inmiddels is Modeca een begrip in de bruidsmodewereld en tovert ze ieder jaar heel wat glimlachen op de gezichten van aanstaande bruiden.
ROLINA_I_SHOOT-MODECA-COLLECTION-20151288def-copy-(Large)

Eigen bodem

Al 70 jaar zorgt Modeca dus voor gelukkige bruiden! Wat is er nou zo bijzonder aan dit merk, behalve dat het natuurlijk wel heel tof is om in een trouwjurk van eigen bodem te trouwen?

De jurken van Modeca zijn eenvoudig en simpel. Niet teveel poespas, doch altijd stijlvol en een beetje uitdagend. Dat de jurken sexy zijn, vindt Modeca het belangrijkst. Maar het merk levert nooit in op het gevoel voor stijl. Modeca is een merk voor de moderne bruid. Ieder jaar hebben ze weer een frisse, modieuze collectie. Ook dit jaar weer, zo hebben we in de Grote Kerk al gezien.
Swan ivory front

Jurk van je dromen

Niet alleen simpel, sexy en stijlvol zijn sleutelwoorden voor Modeca: ook een vleugje vintage is tekenend voor de bruidsjaponnen van het merk. De ontwerper heeft zich laten inspireren door klassiek ballet en de geschiedenis van mode. Dat is dus de reden voor de prachtige jurken van Modeca.

Modeca is een merk waar de wereld op zit te wachten. Dat blijkt helemaal nu de jurken sinds kort ook in een aantal winkels in Amerika en Canada te krijgen zijn! Het Nederlandse merk verovert langzaam de wereld. En terecht: iedere bruid verdient het om in de jurk van haar dromen te trouwen. Bekijk hier de hele collectie van Modeca!