Bij Covers Couture hebben we heel wat soorten jurken in de winkel hangen. Maar niet alleen de modellen zijn verschillend, ook elke designer heeft zijn of haar eigen verhaal! Vandaag vertellen we je graag het verhaal van Jesus Peiro.

2076
Het is 1988, Spanje. Het begin van Jesus Peiro, een Spaans merk dat zich exclusief richt op het maken van bruidsmode. De filosofie klinkt heel simpel: toegewijd zijn aan kwaliteit. Alle jurken van Peiro worden in Spanje ontworpen én gemaakt. Het moet tegen haute couture aanliggen, als het aan de ontwerpers ligt.
5005
De afwerking wordt dan ook met de hand gedaan. Dat vinden ze belangrijk: die kleine details waardoor de jurk nóg mooier wordt. Ook wordt er veel tijd gestoken in het vinden van de juiste stoffen.
5035
Qua stijl vinden de ontwerpers van Jesus Peiro het belangrijk dat ze staan voor elegantie, vrouwelijkheid en niet teveel poespas. Simpel, zou je op het eerste oog denken, maar dat is het zeker niet. De kleine details in de ontwerpen maken de jurken uniek, anders en net even wat chiquer. Als bruid ben je net een model op de catwalk door het haute couture-idee!
5058
Dit komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Het bedrijf werd opgericht door Jesús Diez Betriu, die zichzelf nogal wat standaarden stelde. Het belangrijkste? Een merk creëren met een eigen identiteit en stijl, een merk dat zich onderscheidt van andere merken. Dat is hem gelukt. Jesus Peiro is een chique, elegant en vrouwelijk merk dat zich onderscheidt op kwaliteit en weinig poespas.
6015
Natuurlijk kun je bij Jesus Peiro niet alleen jurken krijgen, het merk heeft heel wat prachtige accessoires om je jurk af te maken. Want als bruid wil je compleet zijn natuurlijk. Benieuwd? Je kunt ook bij ons de prachtige jurken van Jesus Peiro passen. Klik hier om de collectie te bekijken. We verwelkomen je graag in onze winkel!
6066