Het is weer tijd om een prachtig merk dat we in de winkel verkopen te bespreken! Vandaag is dat een merk met wat alternatievere, maar daardoor zeker niet minder mooie jurken. We laten je graag kennis maken met Gemy Couture!

W16 4512

Droom

Gemy Maalouf is de naamgever van dit mooie merk. Ze groeide op in Libanon, en dan op een best bijzondere plek in Libanon. Haar vader had een stoffenfabriek. Daardoor is Gemy altijd omringt met de meest bijzondere stoffen. Al op jonge leeftijd ontwikkelde ze een passie voor mode. Ondanks dat haar ouders wilde dat ze rechten zou gaan studeren, besloot ze haar droom na te jagen. En daar zijn wij als Covers Couture erg blij mee!
W16 4471D BACK

Vrienden

Gemy heeft een prachtig uitgangspunt als het om haar bruidsjaponnen gaat: ze wil de haute couture, mode die je op de catwalk ziet, toegankelijk maken voor vrouwen die dat normaal misschien niet kunnen betalen. Op haar 17e begint ze dan ook met het ontwerpen van kleding voor vrienden. Een paar jaar later heeft ze haar eigen atelier in Beiroet.

Japonnen

In 2004 opent ze haar eerste bruidsatelier. Dat is inmiddels alweer zo’n 12 jaar geleden! Gemy vindt de ‘gewone’ mode niet genoeg, en besluit zich op prachtige jurken te storten. De bruidsjaponnen van Gemy zijn net even wat anders dan veel japonnen. Zo gebruikt ze veel bijzondere vormen die het vrouwelijke figuur accentueren, maakt ze gebruik van prachtige stoffen die je niet zo snel bij bruidjurken ziet en weet ze vooral ook heel erg veel vrouwen aan te spreken met haar jurken. Gemy begrijpt wat een bruid wil, en heeft geen moeite om dat in heel veel verschillende soorten jurken te vertalen.
W16 4485T + CPS15 3042LS
Ook zo blij dat Gemy bruidsjurken maakt en geen rechten is gaan studeren? Maak dan snel een afspraak om bij ons zo’n prachtige jurk te komen passen! Wil je meer zien? Check hier de hele collectie van Gemy die bij ons te krijgen is.